+36 20 9377452

Kedves ügyfelemnek erre az évre az egyik kiemelt célja, hogy bekerüljön termékeivel és szolgáltatásával  egy új piaci szegmensbe (B2B).

Már elkezdett utána nézni a lehetőségeknek, de a célcsoporthoz való eljutás és az értékesítési folyamat komplexnek tűnik és szignifikáns erőforrást igényel idő, pénz és feladatok szempontjából.

 Megbeszéltük, hogy önálló projektet állítunk fel, mert a döntésig vagyis a megfelelő csatorna kiválasztásához is rengeteg információt kell begyűjteni, nem beszélve az egész kampány megtervezéséről.

 Az előkészítő feladatok sorolása közben egyetlen szó kattogott a fülemben…

Egyszerűség.

 

Persze Neked és nekem mást jelent az egyszerűség, mert különböző tudással, gyakorlattal rendelkezünk, eltérő bevált megoldási módszereink vannak. De mégis van olyan, ami magasabb rend szerint egyszerű.

Ha Te is hajlamos vagy arra, hogy kívül keresed a megoldásokat arra ösztönözlek, hogy picit hátralépj és fókuszálj a természet rendező elvére. A videóból pontosan érezni fogod mire gondolok.

 

 A könnyebbség kedvéért leírom a lényeget.

 Az egyszerűség a legegyszerűbb utat jelöli, amelyben áramlás és könnyedség van. Igen, a vállalkozásban is!

 

Gondolj a vízre . Mindig megtalálja azt az irányt amerre tovább folyik az akadályok kikerülésével, örvények generálása nélkül. 

Ez a nem-ellenállás törvényszerűsége, vagyis az áramlás elve.

 

Mivel kapcsolatban tudnád alkalmazni az áramlás, az egyszerűség elvét?

 

Indíttatásom, hogy a céljaidhoz vezető utat a lehető legsimábban, dinamikus egyensúlyban járd be, ezért  üzleti ismeretek és vállalkozói gondolkodásmód mellett örömmel adom át hogyan alkalmazd a természeti elveket.

Kérj egy ingyenes konzultációt, hogy felfedd és eltávolíthasd a növekedésedet gátló akadályt.