+36 20 9377452

Januárt elneveztem a felismerések havának. Barátaim, ügyfeleim és ismerőseim körében szinte kivétel nélkül mindenki rádöbbent valami fontosra a vállalkozásának eredményességével vagy céljai elérésével kapcsolatban, és bennem is jelentős felismerés született.

Ezen felbuzdulva megkérdeztem egy Facebookos női vállalkozói körben, hogy mi hátráltatta leginkább őket az elmúlt évben.

 Az eredmény egy pillanatra meglepett, mert a válaszolók fele a családi élet kacifántosságára hivatkozott. Nálad is ez a helyzet?

Ez persze érthető, hiszen nőként a család menedzselése –  háztartás, gyerekek, partner – rengeteg feladattal és idővel jár.  Külön elismerésem, ha kisgyerekek mellett építed a vállalkozásodat!

Mivel a család egy sokváltozós egyenlet, a remekül felállított terveket egy pillanat alatt keresztbe húzhatja a gyerek vírusos lebetegedése, netán az idősebb szülők lerobbanása és hosszan sorolható egyéb váratlan események.

Bár az idő drága kincs, azt gondolom, hogy NEM a kieső idő az igazi bűnös

Az idő csak az egyik aspektus, azonban meglátásom szerint nem ebben rejlik a valódi ok.

(Erről muszáj beszélni részletesebben,de addig szeretném, ha őszintén megfogalmaznád a te verziódat.)

Tény, hogy egységnyi idő alatt csak bizonyos mennyiségű feladatot lehet elvégezni.

Ezért a legfőbb kérdés, hogy mire fordítjuk az időt.

  • Mit végzel el?
  • Mit nem csinálsz meg?
  • Milyen alapon döntöd el, hogy mi marad a feladat listán, mit törölsz, mit oldasz meg másképp?

Gondolkozz ezeken a kérdéseken és a következő cikkben felfedem, hogy valójában mi okozza az előre felállított terv összeomlását, ami nem csak 1-2 napra vagy hétre van hatással hanem sokkal többre.

Ha nem vagy biztos abban, hogy mely feladataidat helyezd előtérbe, vagy nem tudod hogyan csinálj időt a vállalkozásodra a temérdek dolgod mellett kérj egy ingyenes konzultációt, hogy határozottabb léptekkel haladhass a célod felé.

 

 

Ui: Ha Te a másik 50 %-ban vagy, akkor mindenképp várd a következő bejegyzést, mert fontos megértéssel gazdagodhatsz!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *