+36 20 9377452

Az új év hajnalán szeretnék neked is átadni néhányat azon gondolatokból, amelyeket egy üzleti klub évzáró partiján osztottam meg közel 40 üzletemberrel. A korábbi üzleti prezentációktól eltérően szerettem volna a hangulatnak megfelelő dolgot csinálni egy kis extrával (kacsintok).

Mivel ezek a hetek a lezárások és újrakezdés  időszaka kérlek gondold végig az évet 3 aspektusból.

Sikerek
Mi volt az év során egy kiemelkedő  üzleti (és  magánéleti) sikered, amire igazán büszke vagy?

Egyensúly
A sikereidet minek az árán érted el? Tudjuk, hogy egy vállalkozás működtetése és építése rengeteg  feladattal  jár. Prioritásokat álltunk és időnként számunkra egyéb fontos dolgok háttérbe szorulnak. Tehát most gondold át azt, hogy mennyi időt, energiát és erőforrast áldoztál a vállalkozásra, mennyire sikerült egyensúlyt tartani a családi élet és egyéb számodra fontos aspektusok terén.

Tanulnivaló
Az eredményekért könnyű hálásnak lenni. Viszont sajnos kellemetlenségek vagy csalódás is érhetnek. Meg tudod bocsátani a neked okozott kellemetlenségeket azoknak akik által elszenvedted?  Vajon tudsz hálás lenni a bosszúságokért, sikertelenségért és felfedezni a bennük rejlő fejlődés lehetőségét?

Összességében ugye mennyi mindennel gazdagodtál!?

És ahhoz, hogy magad mögött tudd hagyni a kevésbé fényes élményeket és új energiával indítsd az évet egy rövid meditációval szeretnélek megajándékozni.

Az említett évzárón is erre a kalandra vezettem a résztvevőket miközben egy rózsakvarc gömböt tartottam a kezemben (a felvétel során is).

Ragyogja be a Fény minden napodat, élvezd és töltődj általa!
Áramoltasd tovább Te is a szeretetet, bölcsességet és tudásodat, hogy bőséget és gazdagságot teremtsünk, Te és én és mindannyian.

Ragyogó, örömteli, sikeres 2019-t! Kívánom, hogy lelked rejtekén perzselő vágyaidnak teret engedj, prosperáló vállalkozást építs és virágzó életed legyen!   

Ha szeretnéd személyesen élvezni a meditációkat, feltöltődni és a teremtő energiáikat még tudatosabban működtetni céljaid érdekében, akkor várlak a rendszeres Soul Power Salon találkozókra!