+36 20 9377452

 Azt hiszem a mai holisztikus vállalkozásépítés történet számodra is inspiráló lesz.

Ágival 6 hónapon keresztül dolgoztunk együtt, amit pont egy évvel ezelőtt kezdtünk. Kiváncsi voltam hogyan haladt tovább, mert egy teljesen új dologgal egészítette ki a masszázsstúdió tevékenységét.   

Melengeti a szívemet amit hallottam, mert a kezdeti 10 vendégről többszörösére bővült az ügyfélköre.

A cél első lépésben az volt, hogy folyamatosan napi 3-4 ügyfél érkezzen masszázsra. Ez lehet, hogy neked nem tűnik soknak, azonban Ági a családi feladatai mellett nem akart többet vállalni. Így is több mindent át kellett struktúrálni, először a fejében. Erről korábban mesélt.

Beindult a növekedés és pár hónappal később egy új lehetőséggel találkozott.  Néhány átforgolódott éjszaka és némi matekolás után igent mondott rá. Mert számára egyéb aspektusok is fontosak, és a hosszú távú elképzelése egy olyan biznisz, amelyben nem egyedül dolgozik.

Ismerd meg hol tart most.

Ma közel 100 fő szerepel a vendégkönyvében, melynek kb 80%-a aktív, visszatérő kliens. Nagyon büszke vagyok rá, fantasztikus eredmény!

Most azonban újabb kihívásokkal néz szembe, hiszen egy új tevékenység komplexitást is jelent egyben.

Vállalkozóként gyakran rögtön beleugrunk a lehetőségekbe (hisz ez része a vállalkozói gondolkodásnak) és csak később találjuk ki a stratégiát. Azonban előbb-utóbb szükség lesz üzleti terv kidolgozására a benne rejlő lehetőség kiaknázásához és a hosszútávú növekedéshez (ami a másik ismérve a vállalkozói tudatoságnak).

Nézd meg a videót és gondold át, hogy számodra az új szolgáltatás/ termék bevezetése időszerű-e.

Sok út van a növekedéshez, ami függ az erőforrásoktól és a piaci helyzettől is, ezért fontos, hogy átlásd a szempontokat a mérlegeléshez.

Ezeket megismerheted a Stratégia és Üzleti Tervezés a Gyakorlatban workshopon, ahol nem csak elmélet lesz, hanem meghatározhatod a vállalkozásod fejlődési útját.

 

 

Vagy ha személyre szabott segítséget szeretnél ahhoz, hogy megalkosd az üzleti stratégiát és létrehozd az üzleti tervedet, akkor kérj egy első ingyenes konzultációt!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *