+36 20 9377452

A mai videó azért született, mert gyorssegítségre volt szükség, ami neked is hasznos lehet ezekben a turbulens napokban.

Sorban kaptam a váratlan telefonokat ügyfeleimtől és zaklatottan kérték segítségemet. Különböző céges ügyek és családi problémák korbácsolták fel idegeiket, ami elvitte figyelmüket és energiájukat.

Számodra is hasznos lehet ismerni, hogyan tudsz pozitív maradni akkor is, amikor borul a bili. Amikor a külvilág felkorbácsolja az érzelmeidet.

Nem pusztán a pozitív gondolkodásról beszélek. Többről van szó. Ugyanis az energiaszintünket a gondolataink és érzéseink együttese határozza meg.

Tehát nem elegendő magadnak azt mondogatni: “pozitív vagyok, pozitív vagyok, megoldom ezt a káoszt is”, miközben az érzelmeid a szürke és koromfekete összes árnyalatát bejárják.

Ebben az állapotban szinte lehetetlenség az igazán lényeges feladatokra figyelni, tehát a vállalkozásod látja kárát.

De hogyan tudsz mégis visszabillenni és „pozitív” maradni?

A rövid videóból megismerhetsz két egyszerű technikát.

Bármilyen esetben működnek.

Persze, ha azt veszed észre, hogy egyik krízis jön a másik után, szinte folyamatosan csak tüzet oltasz, akkor érdemes jobban körüljárni a miérteket. Akkor is, ha közvetlenül nem a vállalkozásodat érintik. De erről majd máskor, mert ez hatalmas téma. (Ha ezt tapasztalod mindenképp kérj konzultációt, azért hogy minél gyorsabban megállíthasd a kedvezőtlen folyamatot.)

Ne hagyd, hogy az érzelmi örvény magával ragadjon, tanuld meg kordában tartani a belső világodat. Irányítsd a gondolataidat, érzéseid és tetteidet.

Ehhez két könnyen alkalmazható módszert találsz a videóban.

A sikeres emberek tudják hogyan kattintsák át az elméjüket.

Te képes vagy rá?

 

Már egy ideje érzed, hogy változtatás szükséges a vállalkozásod növekedéshez, az új eredményekhez.

Lehet, hogy érdemes lenne beszélnünk?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *