A vállalkozásodat imádod, hiszen belőled jött létre, olyan mint a gyermeked. Minden pillanatban “ő” jár a fejedben. Mit csinálj még, hogyan tegyél bele még többet azért, hogy fejlődjön.

 És mi jár annak, aki táplálja?

 Igen, Neked!

 Mennyi szeretetet, figyelmet és pluszt adsz önmagadnak?

 Legyél önmagad valentinja, szeresd jobban magad!

 Jól hangzik, igaz? Lelkesen bólogatsz. A lelked mélyén tudod, hogy igaz.

 Aztán megszólal a kisördög:

“Annyira elfoglalt vagyok. A céges  feladatok tornyosulnak, és messze nem tartok ott, ahol kellene.  A lakás úgy néz ki, mintha bomba robbant volna. Levegőt venni is alig van időm, nem hogy egy picit leengedni, hátralépni. És ehhez mind én kellek.”

 A kisördög cseveje NEM a szeretet hangja.  Pont ellenkezőleg.

Lehet, hogy nem hangzik logikusan, de ez az a pillanat, amikor muszáj egy nagy levegőt venni és hátralépni egyet. Eltávolodni a feladatoktól és picit önmagad felé fordulni.

 Igen, tudom nem könnyű, de működik…

 Évekkel ezelőtt történt, hogy az ügyfeleim 80%-a egyszerre „tűnt el”.  Volt akivel a végére értünk a kitűzött feladatnak, mások a program közben meggondolták magukat vagy egyéb dolog jött közbe.  Próbáltam új szolgáltatát/programot bevezetni. Kapkodtam jobbra-balra, de szinte semmi előrelépés nem lett.  Kritikus volt a helyzet. Egyre feszültebbé váltam és éjszakákon át alig  aludtam. Ahogyan a hajnali órán félálomban forgolódtam egyszercsak jött egy sugallat:

 

Meditálj a kristályokkal!

(Korábban a kristályokkal való foglalatosság, a kristálygyógyászat jelentős része volt a mindennapjaimnak.)  

Nem értettem, hogyan jön ez a problémám megoldásához, látszólag semi köze nem volt hozzá. De nem volt jobb ötletem, így elkezdtem egy adott rendszer szerint minden nap meditálni velük…

 

Mondanom sem kell, hogy pár nap alatt kiegyensúlyozottabb lettem. Ahogyan én elkezdtem változni a külső világ is változott, hiszen minden belülről indul. Csak a lényegre figyeltem. És így néhány héten belül megjött az eredmény, új partnerekkel kezdtem dolgozni.

 Nyugi, nem a kristályokon van a hangsúly. Válaszd a számodra megfelelő módszert, ami megnyugtat, feltölt. Persze az egyik legjobb eszköz a meditáció, és már 10 perc is csodákra képes.

 Hallgass a szívedre, töltsd fel a kelyhedet, csorduljon túl szeretettel. És így többet adhatsz másoknak is.

 Az univerzum vezérelve a több szeretet, több ÉLET.  EMELD A SZERETETET A NÉGYZETRE!

 És emellett csináld csak azokat a dolgokat, amik valóban előre visznek. Haladj

Ha nem vagy biztos abban, hogy mely feladataidat helyezd előtérbe, vagy nem tudod hogyan csinálj időt a vállalkozásodra a temérdek dolgod mellett kérj egy ingyenes konzultációt, hogy több lélekkel, kevesebb erőlködéssel haladhass a célod felé.