+36 20 9377452

Vállalkozó lettél. Kiléptél az alkalmazotti létből. Gratulálok!

De vajon a teljes lényeddel vagy már vállalkozó? Minden egyes porcikádban, gondolatodban és a tudatodban?

OK, attól is függ hol tartasz, mennyi ideje tevékenykedsz önállóan.  Azonban van egy aspektus, amit nem csak induláskor, hanem időről-időre érdemes magunkban megvizsgálni.

A vállalkozói lét energetikai komponensét, a tudatosságát és szemléletét.

Az elsődleges számú szemlélet, ami a vállalkozói lét alapszükséglete, nem csak egy gondolat, hanem érzés, ami ott van a szívünkben, az agyunkban és a testünkben is.

Sajnos kevesen születtünk úgy,  hogy az anyatejjel a vállalkozói lét tudatosságát ízleljük meg.  Ha a te szüleid vállalkozók voltak, akkor szerencsés vagy ilyen szempontból, de az is elképzelhető, hogy ezzel még több téves elképzelés született benned  a vállalkozói léttel kapcsolatban.

Bennünk nőkben a vállalkozás igénye gyakran egy belső igényként merül fel, vagy családi körülmények nyomán.

Dolgozni általában a szakmánkban alkalmazottként kezdünk,  és annak a területnek a szakértőjévé válunk.  Így logikus lépés, hogy azt a tevékenységet kezdjük el vállalkozóként végezni amiben szakértők vagyunk. De ez azt is jelenti, hogy az imádott tevékenység mozgat, amiben jók vagyunk, vagyis egy részünk, a tudatunk továbbra is szakma űzését részesíti előnyben, amihez erőteljesen kapcsolódik az alkalmazotti szemlélet.

Pedig tudjuk, hogy egy kisvállalkozás működtetéséhez, a folyamatos bevételhez ez jó esetben is csak az összes feladatunk és tevékenységünk fele.

Tehát, ha nem tudjuk átállítani a gondolkodásunkat arra, hogy nem csak szakemberek vagyunk – tanár, terapeuta, művész, vagy tanácsadó – hanem annál sokkal több, vagyis vállalkozó, akkor valószínű, hogy a vállalkozásunk ezt megsínyli. Lassan fog épülni a tevékeység, folyamatos gyötrelmekkel kísérve. A bevétel egy ponton túl nem fog tudni növekedni, vagy a megálmodott összeget sem éri el.

Ezért érdemes átkapcsolni az agyunkban azt, hogyan tekintünk önmagunkra, mint vállalkozónő és a vállalkozásunk egészére.

Ezt nagyon egyszerű megtenni. Egyszerűen tudatosítani érdemes, hogy mi vagyunk a vállalkozásunk igazgatója.

Te vagy a vállalkozásod tulajdonosa és igazgatója.

Állj a tükör elé és modd ki hangosan: ÉN VAGYOK A VÁLLALKOZÁSOM IGAZGATÓJA!

Építsd fel azt a mentális képet, hogyan néz ki a vállalkozásod. Képzeld el milyen életvitelt szeretnél élni 3- 5-10-15 év múlva. Hogyan látod önmagadat,  az életedet  és a vállalkozásod kapcsolatát.

Elképzelheted egy várként vagy kastélyként is.

Majd lépj be abba a képbe, abba az energiába. Lépj be a váradba. Érezd át, és testesítsd meg minden egyes porcikádban ezt az élményt, az érzést és tudatot.

Nézd meg ezt a részt a videóban kb 8:00 -14:00 perc között.

Ha tetszett a videó, csatlakozz a zárt Facebook csoporthoz, ahol erről az energetikai folyamatról is további részleteket osztok meg.