+36 20 9377452

Úgy döntöttem, búcsút mondok… azoknak a  bejáratott dolgoknak, amelyek kényelmesnek tűnnek, mint egy régi ismerőssel való találkozás, de valójában jobban leterhelnek, több bosszúságot okoznak, mint szükséges. Bizonyára neked is vannak vagy voltak olyan ismerőseid, akik belőled éltek, alig kaptál valamit cserébe.

Na, pont ilyenek bizonyos technikai megoldások. Rengeteg idődet és energiádat kérik és a végén csalódott maradsz.

Pont így érzek az évek óta használt webinar szolgáltatás iránt. Ha többször részt vettél webináriumon, huh 2015 óta különböző témákban volt jónéhány, tapasztalhattad, hogy sokszor volt  technikai probléma.

Előfordult, hogy a parázásom miatt bénáztam, máskor megmagyarázhatatlan okokból valami nem működött.

Amikor elkezdtem használni az adott szolgáltatót jó döntésnek tűnt a komoly pénzügyi befektetés ellenére, hiszen akkor még nem volt FB élő, a többi platform még drágább volt és persze rengeteg lehetőség rejlik benne.

A technikai malőrök mégsem adnak feltétlenül elég okot a változtatásra.
Ami igazán számít, hogy valójában mennyi energiát igényel. Az előkészítés, a tréningek megtartása technikailag,  az utómunkák és a malőrök helyesbítése.

És pontosan ezt kérdezd meg saját magadtól is, amikor különböző technikai megoldások közt választasz az üzleteddel kapcsolatban, legyen szó hírlevél küldésről, feliratkoztatásról, automatizálásról vagy bármiről.

Van-e egyszerűbb megoldás?
Van-e olyan megoldás /melyik, amivel jobban tudok azonosulni?
Melyik  eszköz használata könnyebb  számomra?
Melyik módszer igényli kevesebb energiámat?

A  fenti mérleg negatív,  épp ezért goodbye-t mondok a macerás webinároknak és választom az EGYSZERŰSÉGET!
Úgyis annyi feladat van, nem igaz!?

Egy másik platformot, a Zoom-ot már egy ideje használom az egyéni ügyfeleimmel, és a többhetes programok megtartására, amivel teljesen elégedett vagyok és egyszerűbb vele az életem.

Ezt hamarosan tesztelheted, Várlak a Tudatos vállalkozónői közösségbe, ahol megtalálod a részleteket!