+36 20 9377452

Hetek óta érlelgetek egy átfogó témát magamban,és dolgozom a részleteken. Készülök egy teljesen új tudásanyaggal, egy sorozattal, amivel szeretném segíteni a vállalkozásod beindulását és fellendülését.
Már nagyon közel jártam ahhoz hogy, minden aspektusával elkészüljek, de valami még hiányzott. És ez egyre inkább feszített, legfőképp azért, mert szerettem volna minél előbb elindítani, az általam előre kigondolt időpontban.

Gondolom te is voltál már hasonló cipőben.

Amikor hetek vagy hónapok óta ügyködsz egy programon, a vállalkozásod beindításán vagy bármilyen projekten és közben azt érzed, hogy már nagyon közel vagy a célhoz, de még kell egy utolsó szikra.

És ez egy roppant frusztráló állapot lehet, főleg akkor, ha nem elégszel meg azzal, hogy csak 80-85 százalékosan adj át valamit, hanem törekszel a legjobb eredményre, önmagad legjobb formájára, mert tudod, hogy az üzleted ettől tud valóban épülni. (nem az idealista maximalizmusra gondolok, ami leblokkolja a haladást)

De minél jobban akartam és törtem a fejem az utolsó mozzanatokon és a címen, annál kevésbé jöttek a kreatív ötletek,főleg, hogy tartani szerettem volna a közeli tervezett kezdési dátumot. Ez még több feszültséget és stresszt generált bennem, teljesen rágörcsöltem az egészre.

Ezért aztán vettem egy nagy levegőt és elkezdtem coachingolni magamat. Feltettem azokat a kérdéseket, amelyeket az üzleti mentoralas során kérdezek az ügyfeleimtől, amikor átmeneti toporgás van.

Mi a végső célja az adott tevékenységnek vagy folyamatnak?
Milyen értéket és érzést kívánok adni a program során?
Mit tegyek ahhoz, hogy ez bekövetkezzen?

Ezeket megválaszolva pillanatok alatt világossá vált számomra, hogy mi a számomra helyes út. Ennek tükrében pár napot módosítottam a kezdés dátumon, így a lebénító stressz azonnal kezdett oldódni.

Az agyam kiszellőztetésére elsétáltam a postára, a csodás őszi napsütés és néhány szem vadgesztenye símogatás megtette hatását. Már a visszafelé vezető úton beindultak a fogaskerekek…

Megszületett a programsorozat címe, tartalma, és a technikai része is, amire várlak szeretettel.

STRATÉGIKUS LENDÜLET – 10 napos ingyenes élő online sorozat

Hogyan építsd a vállalkozásodat szívből, szisztematikusan a fellendülésért a sodródás helyett.
Katt a részletekhez