+36 20 9377452

Egy rövid üzenetem van mára a nap energetikai aktualitása miatt. Tegnap a buddhisták szerint 10milliószoros teremtő nap volt, ma pedig a 11/11 energiakapu.

Jelentőségéről Celia Fenn ezt írja:

„A második kapu november 11-én a 11/11 Kapu, a Beavatás Kapuja, amelyben a Lelked elfogadja és elkezdi kifejezésre juttatni az új vagy kiegészült lélekfeladatodat a Földön. Ez egy fontos beavatás, amely során nagyon mély régi lenyomatok, tévhitek és korlátok végleg felszabadulnak, így képessé válsz az Új Valóságodat,  önmagadról kialaított új képet és a lelked misszióját teljesen magadhoz ölelni az Új Valóságban.”

Kétség kívül napok óta épül az intenzív energia szakasz, ami rám meglehetősen feszítőleg hat;  beszélek, beszélek, üzenetet adok át,  mert már nem hagyhatom figyelmen kívül az érkező sugallatokat.

És erre buzdítalak téged is. Vedd észre az életedben megjelenő jeleket, útmutató póznákat és kezdj el velük foglalkozni. Értsd meg az üzeneteket, hiszen a felbukkanó gondolatok, pozitív érzések és a környezet inspirációi a válaszok arra, hogy milyen irányba haladj tovább. Ráadásul kellemetlen helyzeteket is el tudsz akkor kerülni, mint amilyent én kreáltam magamnak, a videóból kiderül.

Az élet rendje a folyamatos fejlődés és növekedés, tehát minden ezt a célt szolgálja. Még a legfájóbb, legnehezebb élethelyzetek is önmagunk nagyobb verziója felé terelnek.

Erről szólt a tegnapi élő bejelentkezésem, amit újdonságként nem a hivatalos fb oldalamon csináltam, hanem a privát profilomon. Ez az eredménye annak, hogy végre meghallottam egy üzenet, és leesett a tantusz.

Nézd meg rövid videót (10 perc) és kérlek gondolkodj el a feltett kérdéseken, legfőképp azon, hogy merre terel az élet? Milyen projektekhez kaptál már inspirációt vagy a munkádban milyen változtatás érlelődik?

Nézd meg a videót,  szánj egy kis időt az elmélkedésre ezen a hétvégén és írd meg mit vettél észre!

 

Celia Fenn eredeti teljes angol nyelvű írását itt találod: http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-triple-gateway-initiation-the-time-capsule-awakening-and-stepping-into-your-newsoul-mission/