+36 20 9377452

A belső kételyek rabolják az energiánkat, amit aztán a környezetünk és az eredményeink visszatükröznek, ezért roppant fontos az erőnk uralása.

Az önvizsgálat, önmagunkkal folytatott párbeszéd egy nagyon fontos technika, ami által megérthetjük, hogy honnan erednek a kételyek.

Ez egy egyszerű kérdezési módszer, amivel leáshatunk a tudatalattiban rejtőző okok mély gyökeréhez.

Miért fontos ez?

Egyszerű. A vállalkozás néha göröngyös útja során időről időre belefutunk dolgokba, amelyek elbizonytalanítanak, aggodalmakkal töltenek el és olyankor csak egy helyben toporgunk…. Ismerős?

Ez teljesen érthető, hiszen úgy vagyunk kódolva, hogy félünk a változástól és a kicsi egó azért mindent megtesz, hogy az adott szituációban tartson.

Akkor is ha ez a helyzet nem előnyös, netán kifejezetten rossz.

És akkor is amikor a még ismeretlen új felé törekszünk: többet akarunk magunknak, fejleszteni kívánjuk a vállalkozást, egyszóval növekedni vágyunk.

Épp ezért elengedhetelen, hogy megértsük mi zajlik a mélyben, milyen minta, tévhit próbál visszatartani.

Ehhez csak egyszerűen tedd fel magadnak a kérdést: Mitől félek?

Erről a ma reggeli élő facebook bejelentkezésben is beszéltem, aminek rövid (kevesebb mint 10 perc) részletét itt megnézheted:

Ennek a technikának a felszabadító erejét megtapasztalhatod a 2,5 órás  Pénzmágnes Önbizalom online workshopon.

Az intenzív mini workshopon:

  • 5 lépéses coaching gyakorlat során búcsút mondasz a bizonytalanságnak és kishitűségnek, hogy a könnyen, magabiztosan kommunkálj a vállalkozásban és az életben.
  • megismered mi alapján dönts, amikor gyötör a kétség, nem tudsz pénzügyi helyzetek vagy üzleti megoldások között választani
  • Hogyan turbózd fel magad egy fontos tárgyalás, előadás vagy bármilyen esemény előtt

A workshopon való részvételhez több lehetőség van, napközbeni és új esti időpontban is!

Ez egy intim hangulatú interaktív workshop, tehát nem csak ülni és nézni fogsz, hanem dolgozol. Végigvezetlek egy kérdezős folyamaton, és segítek, hogy mindenképp végigmenj rajta, azért hogy búcsút mondj a kétkedésnek.

 

JELENTKEZZ MOST!