Elegáns, kis létszámú (max 20 fő) rendezvény vállalkozónőknek, coachoknak, holisztikus segítőknek,  ahol bensőséges, biztonságos térben és könnyed hangulatban felszínre hozhatod legrejtettebb szívbéli vágyaidat és támogatást kapsz ahhoz, hogy bátran, lendülettel elindítsd merész álmaid megvalósítását.

Ehhez megismered a 2018 év sajátos energiáját, ráhangolódsz és integrálod az új év támogató erejét és bepillantasz a lehetőségekbe. Emelkedett tudatossággal meghatározod az életed és vállalkozásod fejlődési irányát és a hozzá tartozó mérföldköveket, majd szeretettel elindítod a multidimenziós, több irányú növekedését.

 

KIÁRADÁS – ÉVINDÍTÓ RENDEZVÉNY A MULTIDIMENZIÓS NÖVEKEDÉSHEZ

INSPIRÁCIÓ * TERVEZÉS * TEREMTÉS

 2018. február 17.

The Three Corners Lifestyle Hotel, Budapest

 

Mire számíthatsz a nap során?

Megismered 2018-as év energiáját, és hogyan tudod előnyödre fordítani. Vizualizációs gyakorlattal ráhangolódsz és tudatosan belépsz 2018 rezgésébe és megnyitod magad a lehetőségeknek.

Vendég előadók által további inspiráló élményekben lesz részed és tőlük támogató praktikákat ismersz meg, amelyek továbblendíthetnek az úton.

Rövid áttekintés és értékelés után teljes lényeddel – szívvel és tiszta tudattal – fogalmazod meg az idei év haladási irányát a vállalkozásban és a számodra legfontosabb életterületeken, mint család, egészség, kapcsolatok és önmegvalósítás.  Meghatározod az életterületekhez tartozó fő célokat és feladatokat, köztük a vállalkozás kiemelt célját.

Engedélyt adsz a növekedésre: teljesebbé válj, teljesebb életet élj, és gazdagabb legyél.  Érzelmileg és mentálisan felkészülsz a céljaid megvalósítására: felszabadítod kreatív fantáziádat és intuitív énedet a korlátozó programok, a belső mumusok elengedésével.

Megismered a természet törvényeire épülő 9 lépéses holisztikus folyamatot, amelyen haladva könnyedén elérheted a kitűzött első, második és sokadik célodat.  Egyszerű praktikákat ismersz meg, amivel fenntarthatod motivációdat és segítheted a céljaid megvalósulását a következő hónapok során.

Meditációban elindítod a teremtés multidimenziós folyamatát, szeretettel feltöltve kiáramoltatod a szándékodat a legteljesebb eredmény érdekében.

A rendezvényen való részvétellel eljuthatsz legfőbb üzleti célod megvalósítási  folyamatának 33%-ig.

 

Vendégelőadók:

Benny Vervliet

az Ezokő ásványbolt tulajdonosa, harmadik generációs kristály terapeuta és numerológus. Benny a számok és azt képviselő ásványok rejtelmeibe kalauzol.

Viktoria Seavey

Holisztikus wellness coach, a Holistic Empowerment Method™ kifejlesztője, amellyel krónikus betegséggel élőket segíti abban, hogy több életerővel, önbizalommal és boldogsággal éljenek. Különlegességként Viktória online jelentkezik az USA-ból.

És még …

Pető Zsolt

Esszencia coach, az aromaterápia és coaching szemlélet házasításával segít könnyebben működni a mindennapokban. Megismered és tapasztalhatod az üzleti élethez nélkülönözhetetlen illóolajok felemelő hatását.

Utánkövető 90 perces online coaching workshop a felbukkanó kételyek eloszlatására, az irányban tartáshoz és könnyed továbblendüléshez.

A rendezvény részvételi díja

A program teljes díja 30.000 Ft+Áfa (38.100 Ft) lenne, azonban egy sugallatra úgy döntöttem, hogy a tényleges energiacsere

18.000 Ft +Áfa (22.860 Ft)

A program díja tartalmazza a rendezvényen való részvételt, frissítőt, az utánkövető konzultációt és meglepi ajándékokat. Jelentkezési határidő:  február 14.

Bónusz Éber Nőknek

Az első 8 jelentkező részére egyéni utánkövető konzultáció 40 percben, amelyen segítséget nyújtok a megvalósításhoz, a tervek átültetéshez a gyakorlatba. A konzultáció online történik, értéke 19.000 Ft.

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással vagy PayPal-on keresztül bankkártyával.

Átutalás esetén a regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket díjberkérővel. Jelentkezésed a teljes díj beérkezésével válik véglegessé. Bankkártyával az azonnali fizetéshez átirányítunk a PayPal oldalára, ahol biztonságosan tudsz fizetni. A számlát a pénz beérkezése után néhány órán belül kiállítjuk  és elektronikusan elküldjük.

Miért gyere el ?

Az álmaidért. Azért, hogy feltöltődve, felszabadultan, kristálytiszta gondolatokkal a Mindenség támogatásával célirányosan haladj. Nagyobb hullámot indíts, azért hogy az üzeneted szélesebb körhöz jusson el, így megvalósítsd szívbéli missziódat.

Várlak szeretettel,

 

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a programon való részvételt, nagyon hálás vagyok ezért. Rendszeresen alkalmazom a pozitív megerősítéseket, érzem, hogy ÚJ lendületet kaptam. Rengeteg új ötletem van az előadás és az egyéni konzultáció óta. Ami még nagyon hasznos volt számomra, hogy az eddigihez képest teljesen más nézőpontból tekintek egy-egy eseményre, illetve saját magamra is. Viszont számomra a legütősebb ebben az egészben, hogy én mindig kívülről vártam a megerősítéseket és a visszacsatolásokat. A program után azonban rádöbbentem arra, hogy mindezt saját magamban kell keresni.

Ezt persze már sokszor hallottuk, sokak számára ismerős, de én valóban megéreztem azt az energiát, ami bennem van. És ez nagyon jó érzés, nem lehet szavakkal elmondani azt az erőt és biztonságot, ami ott lakozik. Hatalmas önbizalmat adott számomra ez a megtapasztalás és ennél nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Köszönöm Andrea.

Szeretnék a jövőben is résztvenni a programjaidon és bíztatok mindenkit, hogy éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Andrea, neked pedig további kristályos napokat kívánok az utadhoz!” – Zoltánné Gerencsér Gyöngyi

Perneczky Andrea

Vegyészmérnöki és nemzetközi MBA diplomával, számos coaching és energetika-gyógyászati módszert elsajátítva Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik.

Életfeladatát követve kilépett a menedzseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását 2006-ban, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének és támogassa társait az útkeresésben.

Sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva elkötelezte magát, hogy segítse azokat a vállalkozónőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást és üzleti eredményt kívánnak elérni. Bár Az út nem volt sima, néhány fura fordulat miatt teljesen a nullára került 2011-ben, ahonnan a hite és kitartása miatt sikerült újra felállni.

Andrea eredményeit és éleslátását a mély belső átalakulásnak és szemléletváltozásnak köszönheti, spirituális útjára 17 évvel ezelőtt lépett. Azt vallja, hogy mindent a lélek szavára figyelve érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Az üzleti és magánéleti célok megvalósítása a lélek ereje által könnyebb, ha megfelelő szívközpontú üzleti stratégiával, kitartó cselekvéssel és tiszta gondolkodásmóddal párosul.  

Jelenleg izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére, ami párosul utazási szenvedélyével. Kreatív alkotó énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea folyamatosan üdvözli a „kvantum ugrással” való fejlődést, amire szeretttel ösztönzi klienseit és a hozzá fordulókat, hogy jelentős pénzügyi sikert érjenek el vállallkozásukban, kiteljesedjenek és megteremtsék azt az életet amire vágynak.