+36 20 9377452

Keményen dolgozol, mégis úgy tűnik, hogy nem történik semmi? Mégsem jönnek az eredmények?

Ez is előfordulhat, erre is fel kell készülni, de ez nem feltétlenül azért van, mert nem jó, amit csinálunk, vagy valami hiányzik, hanem egyszerűen meg kell várni az érlelődési időszakot.

A vállalkozás időbeli beindulása az univerzum ciklusaitól is függ.

Az, hogy a természet rendje szerint hogyan állnak össze a dolgok, hogyan lesz például a magból termés, az rengeteg körülményen múlik.

De mit is értek ez alatt? Azt, hogy bízzunk az univerzum ciklusában.

Nézd csak meg a természetet: mindennek megvan a maga érlelődési ideje. Először elvetjük a magokat egy jó termés reményében, és amíg megjelenik az első csíra, ahhoz el kell telnie egy bizonyos időnek.

Sőt, még ez után is rengeteg táplálásra, esőre, napfényre és tápanyagokra van szüksége ahhoz, hogy tovább növekedhessen, kinyílhassanak az első virágok, végül pedig beérhessen a várva várt termés.

De nemcsak a természetnek, hanem az univerzumnak is megvan a maga ciklusa, amibe bele tudsz szállni, a saját ritmusodat azonban csak te érzed. A felszín alatt, úgy mint a magok esetében, rengeteg minden történik.

Azt gondolom, a legfontosabb, hogy bízzunk. Bízzunk abban, hogy a befektetett munkának meglesz a gyümölcse. Idővel, ott és akkor, amikor annak meg kell lennie, amikor igazán készen állunk rá és persze befektettük a kritikus energiát. Természetesen, ha letisztultan, összeszedetten és stratégikusan haladunk a cél felé, úgy hogy minden egyes lépés építse a következőt, annál gyorsabb lesz az út.

Lehet erőlködni, lehet akarni, lehet nyomni tüdőből, bele lehet tenni még több munkát, és ha erre hajlandó vagy a növekedés érdekében, az előbb-utóbb meg fog mutatkozni.

Azonban azt tapasztaltam, hogy pontosan az akarásunk és az elvárás, hogy „de már csinálom egy ideje és mi a bánatért nem akar működni”, pont ez a fajta energia fogja meg az egészet.

Ami persze teljesen érthető, hiszen egy vállalkozás elején limitált anyagi forrással rendelkezünk, így jó lenne, ha minél előbb elkezdene visszaáramlani hozzánk. Ám tudnunk kell, hogy sok esetben mégis pont a rágörcsölés akadályozza meg a jelentős beindulást. Ha valamivel kapcsolatban ott a belső ellenállásunk, az nem fog működni.

Ezért egyszerűen nyisd meg magad, és bármi történjék, csináld tovább!

A sikerhez nem kell beérni, a siker benned van.

Mindannyiunkban ott van.

Gondolkozz azon, hogy számodra, mit jelent a siker, az eredmény. Nem általában, hanem most! Pontosan ebben az időszakban. Gondold át, hogy a következő egy hónapban, milyen eredmény hatására fogod azt mondani: Ó, igen! Ez itt és most sikerült!

Sőt, minden áldott nap képzeld el, vizualizáld, ábrándozz és éld meg azt az álmot, ami számodra fontos. Ami ott van előtted ebben a pillanatban.

Amikor megnyílnak a pici kapuk, amikor azt mondod: Készen vagyok rá! Itt vagyok, csinálom, legyen!

Akkor a munka megtérül.

A gyümölcs beérik.

Az álom valóra válik.

Azért, hogy mit tudsz MOST tenni annak érdekében, hogy fókuszáltan, stratégikusan haladj és gyorsabban beinduljon a vállalkozásod kérj bátran egy ajándék konzultációt.