+36 20 9377452

Az univerális törvények közül a vonzás törvénye nagyon népszerű a Titok című könyv és film megjelenése óta.

Nagyon sokan szeretnének a természettel egységben, az univerzum támogatásával változtatni életükön, és nagyszerű célokat megvalósítani a Vonzás törvényének alkalmazásával.  Azonban rengeteg csalódás éri őket, mert számos könyvet elolvasnak, netán részt vesznek motivációs előadásokon, de valahogy mégsem születik meg az az eredmény, amit igazából szeretnének. Ez szomorú, bár nem nagyon csodálkozom, mert számos részlet rejtőzik a folyamatban, amit vagy nem rágnak az ember szájába vagy nem veszik észre. Ezért nagyon könnyű elsiklani azon kulcs információk mellett, amitől működik az egész teremtés.
Erről beszéltem az élő bejelentkezésben. A teljes kb 45 perces videót itt találod.

A Vonzás törvénye valójában egy másodlagos törvény, egy nagyobb univerzális törvény része, ami nem mást mint a Rezgés törvénye. Tehát onnan indulunk ki, hogy minden rezgés. Minden. A gondolatok, az érzések, a fizikai tárgyak, az élőlények, minden.

Kérlek tudatosítsd ezt most, hogy minden, tényleg minden egy energiakupacot képvisel, ami egyfajta minőséggel, frekvenciával, rezgéssel bír.

Amikor valamit be akarunk vonzani, akkor olyan dolgokra szoktunk fókuszálni, amik még nincsenek jelen fizikálisan az életünkben. Bármi lehet az üzleti világban és a magánéletben is. Egy új társ, munka, ahol jól érezzük magunkat, több vevő, egy nagyobb projekt, különböző lehetőségek és a pénz bevonzása. Mindez egy belső vágyból indul el. De nem mindegy, hogy a belső vágy, honnan jövő vágy?

Ez valódi szívből jövő vágy? Amiről tudod, hogy többé tesz, gazdagítani fogja az életedet, vagy valami egós történet, amire csak rámondod, hogy kell mert a másiknak is az van.  A vonzás  érzéseken keresztül működik, tehát a vágy nem lehet csak egy agybeli gondolat, hanem az érzésekhez  kapcsolódik. Tehát ezzel gyakorlatilag egy energiacsomag alakul ki, és ez az, amit üzenetként elküldünk az univerzumnak.

Az univerzum viszont csak azt tudja visszatükrözni, megvalósítani amit kiküldünk. Nem azt fogja visszaküldeni, amit az agyunkból küldünk ki, hanem ami benne van az egész lényünkben.

Tehát hiába vágyakozol arra, hogy legyen plusz egymillió forintod, hogy ha közben folyamatosan azt gondolod és érzed, hogy én erre képtelen vagy, vagy mert még soha nem volt ennyi pénzed. És fogalmad sincs róla, hogy egyáltalán meg tud-e valósulni.

Ezek a belső érzetek, kételyek és félelmek amik a tudatalattiból törnek fel, azok ugyanúgy az energiacsomagnak a részét képezik, tehát nem egy tiszta gondolatsor fog kimenni a kis buksinkból, és a szívünkből, hanem egy homályos, trutyis valami, amiből az univerzum nem tudja kiválogatni, hogy most akkor mi is van. Pontosan ez az oka annak, ha nem jön az eredmény, vagy nem a kitűzött formában.

Tehát magunkban érlelni, táplálni szükséges a vágyat és feltárni, hogy a tudatalattiból milyen eltérítő gondolatok, érzések jönnek fel. Ezeket érdemes tisztítani, megérteni és változtatni rajta.

De ez még mind nem elégséges, mert az eredményért tenni kell. Döntsd el, hogy elindulsz-e azért a célért, hajlandó vagy-e lépéseket tenni érte is csináld!

A vonzás törvényének működését és az eredményes megvalósítást egyszerű, mindennapi eseteken szuperül lehet gyakorolni, amik ráadásul hasznosak és simábbá teszik az életünket.

Ehhez mutatok 10 gyakorlati példát, amit a rövid 10 perces videóból megimerhetsz és a megvalósításhoz tippeket is adok.

Írd meg kommentben Te hogyan alkalmazod a Vonzás törvényét!

Péntekenként reggel hasonló témákkal várlak élőben a Facebook oldalamon, ahol várlak szeretettel!