Végre elérkezett az a program, ahol újabb és újabb kurzusok helyett a megvalósításon van a hangsúly, és Te vagy a figyelem középpontjában. 

Azért, hogy bizonytalanság, szétszórtság és kételyek helyett a szemedet a célon tartva lazán, gördülékenyen haladj a vállalkozásod építésével és növeld ügyfélkörödet...

Ezért gyere az 

ÜGYFÉLKÖR FÓKUSZ

3 hónapos csoportos mentor programba 

A 3 hónapos online programot azért hoztam létre, hogy a vállalkozásodat és ügyfélkörödet lépésenként folyamatosan, jó érzésekkel építsd, valóban a lényegre figyelve. 

Kitartóan, tudatosan, szívvel.

Folyamatos támogatást kapsz, hogy a dilemmák eltűnjenek és kiegyensúlyozottan, szisztematikusan haladj a kitűzött célod felé csak a legfontosabb dolgokra fókuszálva.

CSATLAKOZZ MA

Hogyan működik a mentor program:

A program 2 alappillére az üzleti tudás és az emberi támogatás

Üzleti pillér

Belépő az imádnivaló ügyfeleidhez – Az elengedhetetlen alapok a kapcsolatépítéshez, akit keresel, hol találod meg az ügyfeleidet, és minden amire szükség van ahhoz, hogy megszólítsd őket üzeneteddel.

Vevőmágnes ajánlatod – Egyediséged amellyel megérinted kedvenc ügyfeledet és egyértelmű lesz számára, hogy miért téged válasszon. A szívből jövő ellenállhatatlan ajánlatod és az oda vezető út, amivel Te is azonosulni tudsz.

Az ügyfélkör építés offline és online – Hogyan használd az online és offline építkezést. Mit és hogyan csinálj, hogy egyre több ügyfeled legyen -köztük a bemutatkozó beszélgetés fortélyai. Az ügyfélkör építés folyamatának melyik lépésére fókuszálj leginkább a vállalkozásod mostani szakaszában. 


Szemlélet pillér

Hangolódj a sikerre – Az új célokhoz megtanulod hogyan építs pozitív energiát, belső és külső környezetet, hogy mágnesként vonzd az ötcsillagos ügyfeleket és partnereket. Eszközöket, technikákat kapsz arra, hogy úgy érezd az egész világ a Te sikeredet támogatja.  

Gazdagság tudatosság – Hogyan alakítsd a szolgáltatásod díjazását bőség tudattal, vállalkozói szemlélettel a hosszútávú eredményességért.  

Legyél fókuszált – Hogyan emelkedj felül a külső akadályokon és a parákon, és tartsd a figyelmet a célodon az életritmusodhoz passzoló rutin kialakításával a könnyed és hatékony haladáshoz. 

Mi vár Rád a Fókusz mentor programban:

 • 12 oktató videó - Hetente egy, amellyel egyre inkább ráállítod a figyelmedet az ügyfelekre és célon tartod a szemed. 
 • 6 lélekemelő és szemléletformáló anyag, hogy kevesebb erőfeszítéssel, több örömmel és önbizalommal tudj haladni.
 • 5 alkalommal csoportos mentorálás - két hetente ÉLŐben válaszolom meg a kérdéseket 1 órás kérdezz-felelek során és praktikus ötleteket adok a mevalósításhoz (Zoom teremben) 
 • Hetente 2x aktív segítségnyújtás a zárt csoportban – ötletek, válaszok, meglátások, lelki támasz és irányban tartás
 • Minden tudásanyag 6 hónapig elérhető marad  

Plusz 

 • Privát 30 perces előrelendítő coaching 
 • Győzd le a mumusodat! – 2 órás online workshop, hogy felülkerekedj a belső paráidon 


És még további izgalmas ajándékok!


Ha tavasszal tiszta elképzeléssel, lendületesen akarsz haladni és több ügyfelet akarsz és így több bevételt, tarts velem, fogom a kezed!

Gyere a kis létszámú Ügyfélkör Fókusz programba!

Válaszd ki a számodra megfelelő támogatást nyújtó csomagot 

A 3 hónapos Ügyfélkör Fókusz Program 2019. május 13-án indul. A programra jelentkezni a megfelelő gombra való kattintással tudsz. Az adataid kitöltése után díjbekérőt kapsz emailben. A program díját átutalással tudod fizetni. 

A csoportba rögtön bekapcsolódhatsz amint megérkezik a részvételi díj, és máris lefoglalhatod az egyéni konzultáció időpontját. Éés.. az első videó már vár Rád!

VIP MEGVALÓSÍTÓ MENTOR CSOMAG (csak 5 főnek)

MEGVALÓSÍTÓ MENTOR CSOMAG

ALAP CSOMAG

12 videó 

6 szemléletformáló gyakorlat 

Facebook - Zárt coaching fórum

+ 5 csoportos megvalósító mentorálás (értéke 40.000 Ft)

+ 5x30 perc egyéni coaching (értéke 62.500 Ft)

+ 2h workshop (értéke 10.000Ft)

bónusz: 3 meditáció (értéke 7.500Ft)

bónusz: 1 órás stratégiai konzultáció (értéke 30.000 Ft)  

12 videó 

6 szemléletformáló gyakorlat 

Facebook - Zárt coaching fórum

+ 5 csoportos megvalósító mentorálás (értéke 40.000 Ft)

+ 2h workshop (értéke 10.000Ft)

bónusz: meditáció (értéke 2.500Ft)

bónusz: 30perces egyéni coaching (értéke 12.500 Ft)  

12 videó

6 szemléletformáló gyakorlat

Facebook - Zárt coaching fórum  

VIP csomag (csak 5 db)

Koránkelő: 79.000 Ft

Teljes ár: 139.000 Ft

Megvalósító csomag

Koránkelő: 49.000 Ft

Teljes ár: 79.000 Ft

ALAP csomag

Koránkelő: 25.000 Ft

Teljes ár: 29.000 Ft

 VIP csomagot választom->>

 Az koránkelő kedvezmény 2019. május. 27-ig érvényes.

A JELENTKEZÉS ELINDULT!

ha kérdésed van írj: andrea@andreaperneczky.com

Csatlakozz a mentor programhoz rizikó mentesen: Kezdd el, vegyél részt az első csoportos tréningen, és ha 3 hét után úgy döntesz, ez mégsem a Te világod és inkább maradsz a hagyományos tréningeknél, ahol egy vagy a sok közül, akkor visszakapod a pénzt. Azonban mielőtt visszautalom a pénzt szeretném megtudni hogyan lenne jobb, hatékonyabb számodra a program. Ez így fair, igaz?  

Kinek való a program?  

 • Kezdő vállalkozóknak, akik már megtették az első lépéseket, de a rengeteg feladat közepette bizonytalanok abban, hogy pontosan mit csináljanak, milyen irányba menjenek, hogy meglegyen az első vagy a következő 10 vagy annyi ügyfelük, amennyit megcéloznak.  
 • Stresszes vállalkozónőknek, akik bűvészi ügyességgel igyekeznek egyszerre több fronton helytállni megosztva energiájukat a család, munka és vállalkozás között. Az üzletre maradó kevés időben folyton kapkodnak és frusztráltak, hogy csiga lassúságú a növekedés, így a bevétel is alig nő.  
 • Működő vállalkozóknak, akik rengeteget dolgoznak, mégsem elégedettek az eredményekkel és a bevétellel. A bevételük folyton ingadozik és úgy érzik, nem haladnak olyan tempóban, mint szeretnének. Nem tudják mit tegyenek, mert érzik, hogy a megoldás NEM a még több munkában rejlik.  

Mire számíthatsz a mentor program során?

 • Több ügyfelet vonzol be kevesebb erőfeszítéssel
 • Magad mögött hagyod a pénzzel és eladással kapcsolatos félelmeidet, aggályaidat
 • Valódi értéket nyújtó, izgalmas ajánlatokat hozol létre ötcsillagos ügyfeleidnek 
 • Elűzöd a marketing mumusát és felszabudaltan fogsz kommunikálni a tevékenységedről 
 • Könnyen megvalósítható lépésekkel egyre magabiztosabbá válsz és folyamatosan eredményt generálsz  

Az én célom, hogy Te elérd a reálisan kitűzött célodat. Ezért 3 hónapon keresztül fogom a kezed, mutatom az irányt, segítek a döntésekben. Felemellek, amikor épp elkenődsz és megtanítom hogyan tartsd a szemedet a célon. Hetente rövid videóban tudásanyagot kapsz, amellyel bővíted ügyfélkör ismeretedet és fejleszted vállalkozói készségedet. Kérdéseidre specifikus választ kapsz lézer coaching során. Bármilyen a vállalkozást érintő kérdésben - stratégiai, technikai vagy lelki - gyors segítségre számíthatsz a kis létszámú csoportban, így motiváltan, gördülékenyen, a saját ritmusodban haladva meg tudod valósítani elképzelésedet.


Ilyen eredményekről számoltak be hozzád hasonló szívközpontú vállalkozónők

CSATLAKOZZ MOST!


ha kérdésed van hívj: +36 20 9377 452 

Perneczky Andrea 

holisztikus üzleti mentor, növekedés katalizáror

5 évvel ezelőtt minőségirányítási szaktanacsádóként napjaim nagy részét nyakig fehérbe öltözve, 12 fokos hidegben egy húsüzemben töltöttem, Pedig csak arra vágytam, hogy életviteli coachként, terapeutaként nőknek segítsek kiteljesedni és ebből éljek. 

Végleg búcsút akartam mondani az igen megterhelő élelmiszeripari tanácsadói munkának. Rengeteget ügyködtem, azonban mégsem volt elég kliensem. A vállalkozás darabkái csak részben álltak össze, Így nem tudtam megélni belőle.

Megértettem, hogy az üzleti alapok és a stratégia nem voltak a helyükön. Ekkor találkoztam egy zseniális mentorral, akinek segítségével 6 hónap alatt létrehoztam a vállalkozás teljes struktúráját és megtaláltam a választ arra, hogy mitől működőképes.  

2014 végén végleg magam mögött hagytam az élelmiszeripart. Azonban a kristálygyógyászat során rádöbbentem, hogy nem használom a vezetőként és vállalkozóként megszerzett üzleti tudásom és a tehetségem maximumát. Visszatérve az üzleti életbe a korábban meghatározott stratégiai terv szerint 2016-ban elindítottam az üzleti mentorálást és coachingot kisvállalkozók részére. 

Hivatásommá vált a vállalkozónők támogatása, motiválása és képzése. Szenvedélyem a folyamatos fejlődés, a szívközpontú belső és külső növekedés. Létrehoztam a Holisztikus Vállalkozásépítés Folyamatot™ , hogy a nők rejtett tartalékaikat felfedezve, lélekerejükkel könnyedén megvalósítsák céljaikat, felszabadultan prosperáló vállalkozást építsenek és virágzó, teljes életet éljenek. 

Ezt szeretném számodra is! 

 

Perneczky Andrea @ 2018 Üzleti stratégia szívvel-lélekkel, tudatosan, összhangban