Végre elérkezett az a program, ahol újabb és újabb kurzusok helyett a megvalósításon van a hangsúly, és Te vagy a figyelem középpontjában. 

Azért, hogy frusztráció, bizonytalanság és kételyek helyett a szemedet a célon tartva lazán, gördülékenyen haladj a vállalkozásod és ügyfélköröd építésével...

Igen, várlak az 

Ügyfélkör Fókusz

3 hónapos csoport programban 

A 3 hónapos online program azért jött létre, hogy a vállalkozásodat és ügyfélkörödet lépésenként folyamatosan, jó érzésekkel építsd, valóban a lényegre figyelve. 

Stratégikusan, tudatosan, szívvel.

Megmutatom, hogy taktikák helyett hogyan haladhatsz szisztematikusan a stratégák által használt üzletépítő tervrajz mentén. Folyamatos segítséget kapsz zárt csoportban, hogy a dilemmák eltűnjenek, és nyugodtan, kiegyensúlyozottan, a saját ritmusodban a legfontosabb dolgokra fókuszálva megvalósítsd elképzelésedet.

CSATLAKOZZ MA

Hogyan működik a program:

3 hónapon át hetente rövid videóból megismered a vállalkozásépítés 12 elemét és rengeteg támogatásban részesülsz élő szóban és írásos mini coaching során. 


 •  Üzletépítés
 • Vállalkozói gondolkodásmód
 • Lélekerő
 • 12 oktató videó - Hetente egy, összesen 12 videó a stratégikus vállalkozásépítéshez. Minden tudásanyag a csoportban végig elérhető marad
 • 6 alkalommal mini coaching - két hetente (vagy igény szerint sűrűbben) ÉLŐben válaszolom meg a kérdéseket 1 órás kérdezz-felelek során
 • Hetente 3x aktív segítségnyújtás a zárt csoportban – ötletek, válaszok, meglátások, lelki támasz és irányban tartás
 • Extra lélekemelő és szemléletformáló videók, hogy kevesebb erőfeszítéssel, több örömmel és önbizalommal tudj haladni  

Plusz 

 • Privát 20 perces előrelendítő coaching egy alkalommal


Miről lesz szó:

 • célok, vágyak, tervek
 • zsenialitásod és erőforrásaid
 • személyes márkád alapja
 • kedvenc ügyfél
 • marketing csatornák
 • pénztudatosság és kicsi matek
 • szolgáltatások, termékpiramis
 • ügyfélszerzés lépései
 • termékbevezetés  

Ha az évet kristálytiszta elképzeléssel, lendületesen akarod kezdeni, akkor kezdd el most belerakni az energiádat!

Gyere a kis létszámú Fókusz csoportba!

A program részvételi díja 3 hónapra mindössze 35.000 Ft. 

(Ez az összeg töredéke a program tényleges értékének és további kedvezményes lehetőséget biztosít egyéni konzultációra, coachingra és egyéb programokra).

A közös munka 2019. január 15-én indul, később is csatlakozhatsz. 

Azonban, ha január 18-ig jelzed részvételi szándékodat és befizeted a részvételi díjat extra ajándékot kapsz.

Lendületes Kezdés Bónusz: 30 perces üzleti konzultáció


JELENTKEZZ MOST!

Igen, részt veszek ->>

ha kérdésed van írj: andrea@andreaperneczky.com

A 3 hónapos Ügyfélkör Fókusz Program 2019. január 15-én indul. Később is bármikor csatlakozhatsz, az anyagok folyamatosan elérhetőek lesznek. Ne tologasd az indulást, minél gyorsabban elkezded annál több energiát adsz a vállalkozásodnak.

A program díja átutalással fizetendő. A csoportba rögtön bekapcsolódhatsz amint megérkezik a részvételi díj, de addig is kapsz egy kis plusz támogatást, hogy az évet még lendületesebben kezd. 

Ilyen eredményekről számoltak be hozzád hasonló szívközpontú vállalkozónőkha kérdésed van hívj: +36 20 9377 452 

Perneczky Andrea

5 évvel ezelőtt minőségirányítási szaktanacsádóként napjaim nagy részét nyakig fehérbe öltözve, 12 fokos hidegben egy húsüzemben töltöttem, Pedig csak arra vágytam, hogy életviteli coachként, terapeutaként nőknek segítsek kiteljesedni és ebből éljek. 

Végleg búcsút akartam mondani az igen megterhelő élelmiszeripari tanácsadói munkának. Rengeteget ügyködtem, azonban mégsem volt elég kliensem. A vállalkozás darabkái csak részben álltak össze, Így nem tudtam megélni belőle.

Megértettem, hogy az üzleti alapok és a stratégia nem voltak a helyükön. Ekkor találkoztam egy zseniális mentorral, akinek segítségével 6 hónap alatt létrehoztam a vállalkozás teljes struktúráját és megtaláltam a választ arra, hogy mitől működőképes.  

2014 végén végleg magam mögött hagytam az élelmiszeripart. Azonban a kristálygyógyászat során rádöbbentem, hogy nem használom a vezetőként és vállalkozóként megszerzett üzleti tudásom és a tehetségem maximumát. Visszatérve az üzleti életbe a korábban meghatározott stratégiai terv szerint 2016-ban elindítottam az üzleti mentorálást és coachingot kisvállalkozók részére. 

Hivatásommá vált a vállalkozónők támogatása, motiválása és képzése. Szenvedélyem a folyamatos fejlődés, a szívközpontú belső és külső növekedés. Létrehoztam a Holisztikus Vállalkozásépítés Folyamatot™ és a Soul Power Salont, hogy a nők rejtett tartalékaikat felfedezve, lélekerejükkel könnyedén megvalósítsák céljaikat, felszabadultan prosperáló vállalkozást építsenek és virágzó, teljes életet éljenek.  

 

Perneczky Andrea @ 2018 Üzleti stratégia szívvel-lélekkel, tudatosan, összhangban