3 HÓNAPOS INTERAKTÍV ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL

2017. november –  2018. február

Belső késztetést érzel arra, hogy kisvállalkozóként tudásoddal és tehetségeddel egyre több embernek segíts, és így szabadon azt tedd amit igazán szeretsz és ebből kényelmesen élj?

Hát persze, mindannyian olyan üzletre vágyunk, ami felvillanyoz. Azt csináljuk szabadon amiben jók vagyunk és örömmel végezzük, úgy, hogy passzoljon a jelenlegi életkörülményekhez, a ritmusunkhoz. Fő célunk természetesen, hogy a vállalkozás stabil bevételt biztosítson, amiből magas életszínvonalon élhetünk az álmaink szerint.

Üdvözöllek, Perneczky Andrea vagyok, holisztikus üzleti mentor. Ambiciózus vállalkozónőket segítek, mint amilyen Te is vagy, abban, hogy különböző üzleti céljaikat vagy grandiózus tervüket megvalósítsák szívbéli vágyaikkal összhangban.

Tudod, hogy mit szeretnél és kitartóan teszel azért, hogy búcsút ints a munkahelyednek vagy a következő szintre növekedjen a vállalkozásod.

Azonban van még egy kis bibi.

Az ügyfelek csak lassan szállingóznak, a bevételed nem rendszeres vagy nem  elegendő, így nem biztosítja azt az életszínvonalat amire igazán vágysz. És ez nem csak a rendelkezésdre álló idő kérdése.

Rengeteget dolgozol, építgeted a tevékenységedet, újabb és újabb dolgokat találsz ki, hogy szélesebb körben megismertesd a szolgáltatásodat vagy kreatív alkotásaidat. Milliónyi kérdőjel kattog benned. Különböző marketing tippeket próbálgatsz. Az apró sikerek és örömök mellett azonban mégsem jön az az eredmény amit elképzeltél.

Tudom milyen frusztráló ez a helyzet, én is megéltem.

Arra vágytam, hogy holisztikus segítőként tevékenykedjek teljes munkaidőben és búcsút mondjak az igen megterhelő  élelmiszeripari tanácsadói munkának.

Azt hittem készen állok a feladatra,  Volt blogom, hírlevelem,  facebook oldalam és  követők, akik szívesen olvasgattak a kristályokról, azonban csak kevesen jöttek kezelésre és tanfolyamra vagy vásároltak terméket.  Valami mégsem működött.

Hiába próbáltam alkalmazni néhány marketing fogást, amelyek nagy részétől meglehetősen ódzkodtam,  a vállalkozás darabkái csak részben álltak össze,  Nem jutottam egyről a kettőre.

Rádöbbentem, hogy hiányzott a vezérfonál és számos üzleti és marketing elem.  Ekkor találkoztam egy zseniális branding szakemberrel, aki autentikusan megmutatta a szívközpontú marketing és személyes márka szerepét. Segítségével létrehoztam a vállalkozás teljes struktúráját és megtaláltam a választ arra, hogy mitől működőképes.

2014 végén végleg magam mögött hagytam az élelmiszeripart. Az eredeti elképzelés, a kristálygyógyászat mellett a korábban meghatározott stratégiai üzleti térkép szerint 2016-ban elindítottam egy új tevékenységet is,  az üzleti coachingot és mentorálást.

Létrehoztam a Szívközpontú Vállalkozásépítés programot, ami az elsajátított üzleti tudásom, 11 éves vállalkozói tapasztalatom és  az univerzális teremtő folyamat ismeretének integrációjával született.

Örömmel megmutatom hogyan tudod felvirágoztatni a tevékenységedet, hogy a vállalkozásod stabil, növekvő bevételt biztosítson, akkor is ha utálod a marketinget, nem erősséged a tervezés vagy úgy érzed nem vagy vérbeli vállalkozói alkat.

Ne aggódj, nem kell bonyolult dolgokat létrehozni vagy kibújni a bőrödből ahhoz, hogy megtaláld az ideális ügyfeleidet, akik nagyra értékelik a veled való kapcsolatot és hűséges vásárlóid lesznek.

A megoldás benned rejlik, és a megoldáshoz szeretném a kulcsot neked átadni!

A SZÍVKÖZPONTÚ VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉS PROGRAMBAN

megmutatom hogyan alakíthatod ki a vállalkozásod  stabil alapját belülről az értékeid szerint és építhetsz prosperáló üzletetet, melyben tudásodat és tapasztalatodat bőségesen kamatoztatod.

Kulcs az aranybányádhoz - Stratégiai Alapok

Megismered az aranyszálat, amin lépésről lépésre vezetlek, így könnyedén lefekteted a vállalkozás alapköveit, pénztermelő struktúráját valamint az üzleti stratégiát, ami stabil vázat nyújt a következő években való további növekedéshez.

Személyes támogatás - Szívközpontúság

Egyedi vagy egyedi elképzelésekkel. Éppen ezért folyamatosan rengeteg személyes segítséget kapsz tőlem különböző formákban, hogy minden kérdésre és kételyre megtaláld a szívbéli válaszokat és a számodra működő egyedi megoldásokat ebben az  intenzív fejlesztési szakaszban és még egy picit tovább is.

A siker érdekében - Szemlélet

Sikerszokásokat, technikákat és pénzügyi gondolkodást sajátítasz el, amelyek nélkülönözhetetlenek a tartós eredményességhez és összahangban vannak a természeti törvényekkel. Megérted a  vállalkozói szemlélet legfőbbb aspektusait  és bőségtudatra hangolódsz.

Szuperfokozat

Ráadásként meghívlak az exkluzív Évindító Workshopra, ahol az új év támogató erejét integráljuk,  majd új tudatossággal meghatározzuk a mérföldköveket, és szeretettel elindítjuk az életünk és a vállalkozásunk multidimenziós, több irányú növekedését.

Mikor jelent megoldást számodra ez program?

 • Szeretnéd tudásodat, tehetségedet vállalkozóként kibontakoztatni és több bevételre szert tenni, azonban nem tudod hogyan csináld.
 • Több terület is érdekel, de nem tudod eldönteni, hogy kedvenc tevékenységeid közül melyik legyen a befutó, ami anyagilag is jelentős sikert eredményez.
 • Komplex, többrétegű dolgot szeretnél létrehozni, azonban nem világos hogyan kovácsold össze  egy működő egésszé.
 • Már egy ideje építgeted az üzleted, és szeretnéd hatékonyabban és könnyebben csinálni, azért hogy végre az erdmények is tükrözzék a rengeteg munkát.
 • Ha már számos kurzust végigpróbáltál, de ennek ellenére nem állt össze, hogyan tudsz kiemelkedni a tömegből vagy olyan problémás ügyfeleid vannak, akiket legszívesebben a konkurenciádhoz küldenél.
 • Rengeteg időt és energiát töltöttél technikai dolgok elsajátításával, az üzlet online mechanikája működik, és nem érted hogy miért nincs elég vásárlód, viszont  sürgősen szeretnél ezen változtatni.

 

Azt ígérem, hogy megérted a sikeres üzlet legfőbb mozgatórugóit és szemléletét, és a jelenlegi feladataid mellett rövid 3 hónap alatt létrehozhatod a vállalkozásod szilárd alapját, ami elengedhetetlen a tartós növekedéshez.

Mit tartalmaz a program:

 

 • 12 hét tanítás, támogatás és motiváció  vállalkozónőknek intim kiscsoportban

 • Havonta 2x 90 perces csoportos interaktív élő online oktatás + kérdezés és chat lehetőség (Q&A)  videóval, zárt internetes meeting teremben

 • Egyéni 30 perces lézer coaching havonta egy alkalommal Andreával választott időpontban

 • Munkafüzetek

 • Zárt titkos facebook csoport a folyamatos kapcsolattartáshoz, ahol kérdezhetsz és megoszthatod eredményeidet. Rendszeres segítségnyújtás és motiváció.

 • Szemléletfejlesztő tanítások és kiegészítő hang/videó anyagok

 • Minden webinarról felvétel készül, így akkor sem maradsz le, ha nem tudsz a foglalkozáson élőben jelen lenni. Minden videó felvétel elérhető a program teljes hossza alatt és a hanganyagok letölthetők, így örökre a tied.

Bónuszok

Utánkövető 1,5 órás egyéni stratégiai konzultáció (értéke 45.000 Ft)

2,5 órás önbizalomnövelő online workshop (értéke: 14.000 Ft)

5 lépéses coaching gyakorlat során búcsút mondasz a bizonytalanságnak és kishitűségnek, hogy könnyen, magabiztosan kommunkálj a vállalkozásban és az életben. MegIsmered magabiztos lényedet és az önbizalmad forrását, hogy több pénzt merj kérni a termékedért!

„EMELKEDJ, emeld az energiádat a sikerre” 7 alkalmas online program (értéke 29.000 Ft)

Megismered a siker komponenseit. Technikákat, meditációkat és gyakorlatokat sajátítasz el,  hogy a figyelmedet a célodon tudd tartani, magas energiával folyamatosan haladj az üzleti feladataiddal, akkor is amikor nehéz vagy kedvezőtlen fordulatok, bosszantó események történnek.

Exkluzív évindító workshop (értéke 68.500 Ft)

Az exkluzív Évindító Workshopon, ráhangolódunk és tudatosan belépünk az új év sajátos energiájába. Integráljuk az új év támogató erejét és bepillantunk a lehetőségekbe. Emelkedett tudatossággal meghatározzuk az életünk és vállalkozásunk fejlődési irányát  és a hozzá tartozó mérföldköveket, majd szeretettel elindítjuk a multidimenziós, több irányú növekedését.

Jelentkezz most a SZÍVKÖZPONTÚ VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉS PROGRAMra!

Kezdés: november 28.

A befektetés

Oké, igazad van, hogy ez a program egy kis anyagi erőfeszítést igényel és őszintén nem is mindenkinek való.

A szívközpontúság kiemelkedő fontosságú mindennel kapcsolatban, önmagammal és az ügyfeleimmel is, amire téged is ösztönözni foglak. A belülröl való építkezéshez és üzletfejlesztéshez megfelelő feltételek szükségesek, amelyhez kis csoportos (max 8 fő) biztonságos, bensőséges környezetet, teljes jelenlétet és odafigyelést biztosítok számodra a programban.

Folyamatosan tanulok, az elmúlt öt évben számos nagynevű nemzetközi üzleti és szemléletfejlesztő képzésbe invesztáltam. Különböző módokat tapasztaltam az egyéni coachingtól, a pár fős személyes képzéseken át a teljesen automatizált dobozosokig, és bár mindegyiknek megvan az előnye a kiscsoportos, személyes kapcsolatú képzések iránt voltam a legelkötelezettebb, így azok során fejlődtem a legtöbbet tudásban és érzelmileg.

Ezért hasonló élményt kívánok neked is nyújtani a vállalkozásod építéséhez a több hónapos közös munka során, ahol végig fogom a kezed és mutatom az utat,  az egyéni mentoráláshoz képest moderált díjszabással és részletfizetési lehetőséggel.

Szeretném a vállalkozásépítés élményét még teljesebbé tenni számodra, ezért szerettel meghívlak az Exkluzív évindító workshopra, amelynek teljes részvételét ajándékba kapod a Gold csomagban.

A részvétel díja tartalmazza az ÁFÁ-t, fizethető elektronikusan átutalással vagy PayPal-on keresztül bankkártyával.

A  megfelelő csomagot és fizetési módot a regisztrációkor tudod kiválasztani. A regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a teljes díj vagy első részlet beérkezésével válik véglegessé.  Jelentkezési határidő november 24.

 

A program ütemterve

A program 2017 november 28-tól 2018 február végéig tart. Az online találkozókra  jellemzően 2 hetente kerül sor, a pontos időpontokat regisztráció után kapod  meg. A havi egyéni coachingok szabadon választott időpontban lesznek.

A képzést úgy állítottam össze, hogy a jelenlegi feladataid mellett is legyen elég idő a feladatok elvégzésére, a befelé figyelésre ahhoz, hogy a szív és ész összhangjában találd meg a válaszokat és sorban lerakd az építő köveket.

A 3 HÓNAPOS SZÍVKÖZPONTÚ VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉS PROGRAM VÉGÉRE

 

 • Lefekteted a vállalkozásod és személyes márkád üzleti alapjait a belső értékeid és tapasztalataid alapján a Stratégiai Üzleti térképet alkalmazva.
 • Tisztába kerülsz saját különleges értékeddel, így könnyen meghatározod az értékteremtő ajánlatot, szolgáltatásokat és célcsoportot
 • Egyértelművé válik miről, hogyan kommunikálj úgy, hogy az üzeneted meghallja a célcsoportod és rajongóiddá válnak
 • Megtanulod hogyan tervezz kreatívan, könnyedén és a következő időszakra összeállítod a 6 hónapos kreatív cselekvési tervet, mely útmutatóul szolgál az általad kitűzött cél megvalósításához.
 • Elsajátítod a pénzügyi elveket, melyek alapján az árazás mumusa eltűnik és biztosítja, hogy vállalkozásod profitábilis legyen
 • Sikerszokásokat és vállalkozói gondolkodásmódot ismersz meg és nélkülönözhetetlenek a vállalkozói léthez, melyek birtokában bátran, magabiztosan lépsz a világ elé.
 • Tudatosan és stratégikusan haladsz a céljaid felé, a természeti törvényszerűségekkel és a lelkeddel összhangban teremted a valóságodat.

 

Tehát ha készen állsz arra, hogy a vállalkozásodat beindítsd vagy a következő szintre emeld örömmel és hálával osztom meg veled a tudásomat és megértésemet.

A munkámban elértem a maximumot. Kerestem valami olyan elfoglaltságot,melyben jól érzem magamat, segíthetek másoknak, kiteljesíthetem önmagamat és gyarapíthatom a családi kasszát. Évekig szorgalmasan dolgoztam a magam kreálta terveimen,tele voltam ötletekkel. Maximális idő, energia bedobással dolgoztam,még munka mellett is. Túlon túl is maximalista voltam. Aztán eljutottam arra a pontra,hogy elvesztem a teendők között, nem láttam  a fától az erdőt. Nem tudtam felállítani egy proiritási sorrendet.Hiszen egy jó rendszerben, mint az életben is minden mindennel összefügg, akkor itt hogyan állítsak fel sorrendet? Ekkor találkoztam Andreával. Kedves, megnyerő jelleme azonnal magával ragadott. Közvetlensége és segítő szándéka példaértékű. Andrea amellett, hogy segített megtalálni a kiutat az erdőből,segített abban is, hogy mielőbb bevételem lehessen ebből a vállalkozásomból. A céljaimhoz kialakítottunk egy útvonaltervet. Ám amiért még nagyon hálás vagyok az az, hogy sikerült általa bepillantást nyernem a vállalkozói mentalitásba .Ez számomra csak részben volt ismeretes,hiszen alkalmazottként egészen másik a kötelezettségek elvárások között éltem évtizedeken át. Úgy érzem Andreával töltött konzultációk segítenek elérni a végső álmomat. Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem.  – Kovács Ilona

„A program során nagyon sok olyan kérdésre is választ kaptam, amiről nem is gondoltam volna, hogy fontos lehet a vállalkozásomhoz. Megtanultam, hogy a vállalkozás nemcsak “egy gépezet”, hanem megismertem a motivációmat, a miérteket. Ez nagyon fontos volt ahhoz, hogy egy kicsit másképp álljak a dolgokhoz, és jobban értsem a feladataimat ebben a vállalkozásban” Gombos Szilvia

A tervezés találkozó nagyon hasznos volt céges szempontból. Ez volt az első alkalom, hogy konkrétan éves tervet készítettem, készítettünk Andrea segítségével. Nagyon hasznos, itt is tudott új dolgokat, nézőpontokat adni. Tanulságos más “szemüvegén” keresztül is látni az elképzeléseimet. Rengeteg hasznos tipp, javaslat, ötlet jött össze, hogy növekedni tudjak tovább. Jó hangulatban, lényegre törően zajlott, több órán keresztül kiveséztük a mostani helyzetet, és építettünk alapot egy még szebb jövőnek! Lesz mit csinálnom! – Mátrai Mariann, Cégesédesség.hu

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor készen állsz arra, hogy a vállalkozásodat beindítsd vagy hatékonyabbá tedd. Ne várj tovább, mondj igent most, és kezdd az új évet lépéselőnnyel. Mutasd meg a világnak mindazt a zsenialitást, ami benned van és élvezd ahogyan az üzleted növekedésével az életed virágba borul! Csináljuk együtt!

Várlak szeretettel,

Ha további kérdésed van a programmal kapcsolatban küldj egy emailt, vagy hívj a 06 20 9377452 számon, minden elkötelezettség nélkül.

A SZÍVKÖZPONTÚ VÁLLALKOZÁSÉPÍTÉS TÉMAKÖREI

 

1.modul: Ahova tartasz és ami benned van

Vágyak és víziók: Átnézzük hol tartasz most az életedben és vállalkozásodban, majd meghatározod az irányt amerre tartasz, valamint az életviteli és üzleti célokat, hiszen ezek ismeretében előre tekintve tudsz majd konkrét stratégiai tervet készíteni, amihez segítséget nyújtok.

A missziód: Felfedezed a legmélyebb szívből jövő késztetést, megfogalmazod a missziódat, ami túlmutat a személyes célodon, hiszen a tevékenységen keresztül értéket kívánsz adni a világnak.

A zsenialitásod: A meglévő tudásodat, készségeidet,  képességeidet és tapasztalataidat áttekintve kikristályosodik  az egyedülálló értéked és  egyediséged, amely a személyes márkád és vállalkozásod központi magját adja.

A vállalkozás jellegzetessége: Az életben minden energiával, rezgéssel bír, így gondolatban elkezded megteremteni a vállalkozás  egyedi karakterét, jellemzőit. Irányított vizualizációval segítséget nyújtok ahhoz, hogy felgyorsítsd a megvalósulás folyamatát.

2.modul: A vállalkozás kulcs elemei

Ideális ügyfél: nincs szükség bonyolult piackutatásra, hogy megtaláld az ideális vevőt, néhány kérdést megválaszolva egyértelművé válik, hogy kinek tudsz a legkönnyebben értékesíteni.

Termékpiramis: elkezded felépíteni a termékek/szolgáltatások strukúráját a belépő terméktől a kiemelkedő ajánlatig.

Üzleti modell: bár egyszerűnek és logikusnak tűnhet az a folyamat, amin keresztül a bevétel érkezik előre tekintve megvizsgálod a további lehetőségeket, azért hogy később is minden szervesen kapcsolódjon egymáshoz.

Egyedi megkülönböztető ajánlat: a zsenialitásodra és üzleti erősségekre épülő mód, ahogyan kiemelkedsz a tömegből, amitől meghatározó szerepet tudsz betölteni a piacon.

3.modul: Tervezés és megvalósítás

Pénzügyek és árazás: bármilyen jók az elképzelések, ha az üzlet nem termel elengendő bevételt és profitot. Ezért áttekintjük az árképzés főbb szempontjait és a pénzügyi tervezés alapjait (kiadás, bevétel, cashflow), amihez segítségül tervező táblázatokat is kapsz. A pénz energia, ezért vezetett gyakorlatokkal turbózzuk az önbizalmat és a gazdagságtudatosságot a magasabb bevételhez.

Cselekvési terv: egyszerű megközelítéssel konkrét feladattervet készítesz a következő fél évre, mely útmutatóul szolgál az általad kitűzött cél megvalósításához.

Kommunikáció: a program során megtalálod az autentikus hangvételt, hiszen egyértelművé válik, hogy miről, hogyan és kinek beszélj. Elkezdesz szisztematikusan kommunikálni a kedvenc csatornákon keresztül.

Üzleti stratégiai térkép: A vállalkozásépítés kreatív folyamat, azonban ha az alap nem elég erőteljes, a szerkezet nem megfelelő vagy a tartóoszlopok nincsenek a helyükön úgy mint egy ház,  könnyen összeomolhat vagy nem lesz funkcionális. Az üzleti stratégiai térkép megmutaja a kritikus elemeket és egy aranyszál mentén végigvezet az építkezés folyamatán.

Andrea mentorálásával egy olyan utazáson vettem részt, amely életem minden területére nagy hatással volt. Összefüggéseket tártam fel, spirituális technikákat tanultam segítségével, miközben minden kérdésemre választ kaptam.

Megtanultam, hogy kell beosztani az időmet, előre tervezni és kialakítani a hozzám illő munkarendet. Minden nap teszek a vállalkozásom sikeréért. Megtanultam úgy kommunikálni magamról, hogy közben nem érzem úgy, mintha lenyúzott bőrrel állnék mások előtt, sem túl nagyképűnek vagy dicsekvőnek. Sőt, jó érzés megosztani az érzéseimet, gondolataimat, és látni az azokra adott reakciókat.

El tudom hinni, hogy sikeres a vállalkozásom, és mások is vevők rá, nem becsülöm alá magam anyagilag. Céljaim elérhető közelségbe kerültek, képessé váltam megvalósítani őket.

Ajánlom mindenkinek, aki végre kézbe akarja venni élete irányítását és megvalósítani álmait, mert ez garantáltan beindítja az eseményeket!  – Bölecz Lilla

“A konzultáció során első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére semmilyen gátlást nem éreztem amiatt, hogy nagyon személyes problémákról is beszéljünk. Ez nagyon fontos, mert csak akkor érhetünk el eredményt, ha nyitottan és közvetlenül tudunk beszélni a problémákról.

Számomra nagyon jó érzés volt, hogy már az elején tudatosítottad, hogy két lábbal állsz a földön, és bár megtapasztaltad a szellemi világ erejét, mégis, nem akarsz csak ebben élni. Mivel én magam is így vagyok ezzel, innentől semmilyen gát nem volt a kettőnk közti kommunikációban.

Az egy óra, amit eltöltöttünk együtt, rendkívül hasznosnak bizonyult. Nem a konzultációt közvetlenül követően, hanem mostanában, egy hét múlva érzem a hatását igazán.

Nagyon erős cselekvési vágy van bennem, tele vagyok konkrét tennivalókkal és tervekkel. Ezek megvalósításához erőt is érzek magamban. Jó érzés tudni, hogy ha akadást érzek a munkámban, hozzád fordulhatok, mert te segíteni tudsz megoldani. Köszönöm Neked!” –Kis Ildi

Perneczky Andrea

Vegyészmérnöki és nemzetközi MBA diplomával, számos coaching és energetika-gyógyászati módszert elsajátítva Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik.

Életfeladatát követve kilépett a menedzseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását 2006-ban, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének és támogassa társait az útkeresésben.

Sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva elkötelezte magát, hogy segítse azokat a vállalkozónőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást és üzleti eredményt kívánnak elérni. Bár Az út nem volt sima, néhány fura fordulat miatt teljesen a nullára került 2011-ben, ahonnan a hite és kitartása miatt sikerült újra felállni.

Andrea eredményeit és éleslátását a mély belső átalakulásnak és szemléletváltozásnak köszönheti, spirituális útjára 17 évvel ezelőtt lépett. Azt vallja, hogy mindent a lélek szavára figyelve érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Az üzleti és magánéleti célok megvalósítása a lélek ereje által könnyebb, ha megfelelő szívközpontú üzleti stratégiával, kitartó cselekvéssel és tiszta gondolkodásmóddal párosul.  

Jelenleg izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére, ami párosul utazási szenvedélyével. Kreatív alkotó énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea folyamatosan üdvözli a „kvantum ugrással” való fejlődést, amire szeretttel ösztönzi klienseit és a hozzá fordulókat, hogy jelentős pénzügyi sikert érjenek el vállallkozásukban, kiteljesedjenek és megteremtsék azt az életet amire vágynak.