PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAM

 INTENZÍV ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL

PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAM

 ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL

Pénzügyi alapok és gondolkodásmód a pénzügyi sikerhez

 

2017. június

Kedves Tudatos VállalkozóNŐ Társam!

Egy intim témáról szeretnék beszélni, a pénzügyekről. A pénz a mai világ fontos, elengedhetelen eszköze, ami mindenkit érdekel, gyakran heves érzelmeket vált ki, mégtöbb kérdést, viszont őszintén beszélni róla nem könnyű.

Vállalkozónőként a pénzről bizonyára tudatosan gondolkodsz, akkor is, ha nem az anyagi gyarapodás az elsődleges célod, hiszen a pénzügyekkel napi szinten több aspektusból találkozol, tapasztalod a pénz mozgását.

És természetesen több pénzt szeretnél. A vállalkozásod fellendítéséhez  vagy beindításához, az életedhez, a családodnak. Mert többre vágysz, céljaid vannak. Sokkal jobb életet akarsz magadnak és szeretteidnek. Lemondások, folyamatos küzdelem és kompromisszumok nélkül.

Ezért folyamatosan teszel, agyalsz hogyan tudsz több bevételt generálni. Kitűzöd a célod, ott lebeg az összeg a szemed előtt. És nekivágsz, hogy megteremtsd, amit akarsz.

Lehet, hogy pénzügyi tervet is készítesz, odafigyelsz a kiadásokra, netán spórolni is kezdesz.

Eltelik néhány hét, hónap és alig van előremozdulás. Vagy meglódul a bevételed, de váratlan kiadások bukkannak fel és a pénznek nyoma sincs.  Csak kapkodod a fejed és nem érted miért.

Az is lehet, hogy induló vállalkozóként a csalódást még nem élted át, viszont milliónyi kérdés kattog benned a pénzügyekkel kapcsolatban, jó lenne egy vezérfonal.

Tudom milyen nehéznek tűnik, vagy kiábrándító a helyzet. Én is voltam hasonló cipőben, meg teljes anyagi csődben is.

Néhány évvel ezelőtt külföldön éltem, és egy váratlan különös csavar folytán szinte egyik napról a másikra teljes anyagi padlóra kerültem. Haza jöttem.

Nem volt munkám. Vállalkozóként hitelt nem kaptam, csak néhány tízerezer forint baráti kölcsönt. Az ügy jellege miatt a családomat sem avathattam be a helyzet súlyossága miatt, nem mitha tudtak volna segíteni. Úgy éreztem magam, mint egy kivert kutya.

Utolsó mentsvárként a hitem és a kitartásom maradt.  

Pár hónappal később varázsszerűen a szakmai pályafutásom legjelentősebb megbízását nyertem el.  Egyre több munkám lett, minden egyenesbe került .

Akkor ösztönösen cselekedtem,  de ma már tudom, hogy milyen lépések vezetnek el a sikerhez, mit kell tenni az anyagi gyarapodáshoz. Az élet gondoskodott róla, hogy gyakoroljam a folyamatot, hiszen több tevékenység váltás és megtorpanás is volt a vállalkozásom 11 éve alatt. Ahogyan mondják minden új szint, új körülmény új ördögöt rejt magában.

Miért annyira küzdelmes annyi pénzt termelni amennyi kielégíti a szükségleteidet és elgendő a vágyaid megvalósításához, a kívánt életvitelhez?

 Egyrészt az elmúlt 30-40 évben teljes gazdasági és társadalmi átrendeződés történt, ami nagyon gyors alkalmazkodást igényel. A régen bevált módszerek és szemlélet, amiket szüleinktől, nagyszüleinktől láttunk alig működőképesek, viszont hiába tanulunk új módokat a lejárt lemez tudatalatt rejtett módon beragadt.

Másrészt mert azt gondoljuk, hogy a pénzt racionálisan, logikusan kell kezelni a magánéletünkben és a vállalkozásban, mint ahogyan a legtöbb pasi teszi. Végül is számokról van szó, amit igyekszünk valami rajtunk kívülállóként kezelni, kimatekozni. Miközben a lelkünk mélyén reméljük, netán imádkozunk érte, hogy valami csoda folytán megváltozzanak a dolgok.

Szóval teljes káosz zajlik bennünk, a szívünk és az eszünk kétfele húz, így még többet agyalunk, amitől zaklatottak vagyunk.

Mivel a pénz minden egyes döntésünket meghatározza ördögi körbe zárva érezzük magunkat. Így a bevételünk nem tud jelentősen változni,  a láthatatlan pénzügyi plafon fogva tart.

Pedig van kiút!

Képzeld el milyen lenne…

Ha a pénz végre jó érzéssel töltene el?

Ha magabiztosan, könnyen hoznál pénzügyi döntéseket?

Ha nem a zsonglőrködésen múlna, hogy mit tehetsz meg és mikor?

Ha bevételed folyamatosan növekedne?

Ha tudnád hogyan alakítsd ki a pénzügyi célod és terved, hogy eredményekre vezessen?

Ha matekolás helyett tudatosan tartalékolnál és költenél?

Jól hangzik, ugye?  Ez nem csak álom, hanem megvalósítható!
 

Szeretném, ha végre felszabadulnál a pénz terhe alól, ezért szeretettel meghívlak a

PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAM-ra

 

A PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAM pénzügyi alapot és struktúrát nyújt, amely során gyökeresen átalakítod a pénzről kialakított szemléleted és szokásokat. Lehetőséget teremt arra, hogy megtedd azt, amit csak szeretnél. 

A program a Pénz Áttörés Módszerre® épül, ami világszerte többezer nőnek változtatta meg a szemléletét és életét, tanúsított coachok vezetésével. Ezt a tanúsítvány én is megszereztem. Az alap programot olyan gyakorlati elemekkel egészítettem ki üzleti tanulmányaimat és tapasztalatomat felhasználva, amelyek nélkülözhetetlenek a pénzügyi sikerhez kisvállalkozók számára.

Mikor jelent megoldást számodra ez program?

 • Évek óta nem, vagy csak minimálisan emelkedett a bevételed, pedig egyre többet dolgozol
 • A bevételed vállalkozóként ingadozik, úgy érzed magad mintha pénzügyi hullámvasúton ülnél, pedig próbálsz mindent megtenni
 • A pénzügyi tervezés mumus, nem tudod hogyan csináld
 • Függetlenül a bevételed szintjétől halogatod a pénzzel kapcsolatos teendőket, mint számlák kiállítása, fizetése, banki bizonylatok ellenőrzése.
 • A fizetésed mellett van egyéb bevételi lehetőséged, de a pénz mégis elfolyik, alig jutsz egyről a kettőre a kiadások és hitelek mellett.
 • Szeretnél kedvenc tevékenységedből, mint terapeuta, segítő, tanár vagy művész több bevételre szert tenni, azonban kétségeid vannak és nem mersz a pénzről beszélni.
 • Az álmaidat kezded feladni, mert nem látod a kiutat a mindennapi mókuskerékből.

És ez csak egy rövid lista, aminek számos aspektuását én is megtapasztaltam alkalmazottként és a vállalkozásom 11 éve alatt néhány extra csavarral. De lehet másképp is!

 

 

Hagyd magad mögött a kételyeket, TÖRD ÁT A PÉNZÜGYI KORLÁTOKAT!

A workshop célja, hogy pénzügyi alapokat és struktúrát adjon, valamint a tudatalattiban rejtőző pénzzel, gazdagsággal, bőséggel kapcsolatos hiedelmeket, gondolati mintákat felszabadítsd, majd teljesen új megvilágosodott szemléletet alakíts ki a pénzügyi siker érdekében.

Mi van a programban:

 • 10 hét tanítás, támogatás és motiváció (leendő) vállalkozónőknek intim kiscsoportban

 • 8 alkalom csoportos, interaktív élő online tréning (videóval, zárt internetes meeting teremben)  egyenként 1,5 órában, kérdezés és chat lehetőséggel reggeli vagy esti órákban (pontosítás alatt)

 • 2 egyéni 45 perces lézer coaching Andreával választott időpontban

 • Zárt titkos facebook csoport egymás támogatására, ahol kérdezhetsz és megoszthatod eredményeidet

 • Minden webinarról felvétel készül, így akkor sem maradsz le, ha nem tudsz a foglalkozáson élőben jelen lenni. Minden felvétel elérhető a program teljes hossza alatt és még egy picit.

Ajándékok

 • Formanyomtatványok pénzügyi tervezéshez

 • Szemléletfejlesztő házi feladatok

 • Pénzmágnes szemléletet segítő megerősítések

 • És más meglepetések

Bónuszok

 • teremtő vizualizáció mp3

 • 2 órás pénzügyi tervezés workshop excelben speciálisan a saját vállalkozásod adataival

A Pénzügyi Növekedés coaching Program során:

Kevés elmélet mellett számos gyakorlaton vezetlek végig, amelyek során a következő 5 nagy területettel foglalkozunk:

1. Tudatosítod Céljaidat

 • Pontosítod legfontosabb magánéleti és vállalkozásbeli céljadat, 6-12 hónap távlatában.
 • Megtanulod hogyan fordítsd le vágyaidat és szükségleteidet pénzügyi célra, mert a pénz szereti a konkrétumokat.
 • Lépésről lépésre konkrét feladatokat határozol meg a cél elérése érdekében.
 • Egyszerű technikát ismersz meg, hogy céloddal minél inkább azonosulni tudj.

2. Átírod a családi pénzügyi örökséget

 • Megérted hogyan befolyásol a legfőbb családi pénzügyi minta, elengeded a múlt sérelmeit és fájdalmát, valamint  megérted a benne rejlő bölcsességeket.
 • Felfedezed a családi, társadalmi hiedelmeket és a rejtőzködő akadályozó pénzügyi szokásokat, és megtanulod hogyan alakíts ki új, előremutató pénzügyi szokásokat.
 • Átalakítod a csalódottságot, ítélkezést vagy bármilyen más negatív érzelmet, megbékélész a múlttal, így felszabadítod magad a régi terhek alól.

3. Gyakorlati eszközöket kapsz a pénz gyarapodásához

 • Megtanulod hogyan alakíts ki egy rendszert a pénz megfelelő áramoltatásához: bevételek, takarékoskodás és kiadások kezelésére.
 • Megismered a3 legfontosabb pénzügyi elvet, amivel a kezedben tarthatod pénzügyeidet.
 • Egyszerű rendszert hozol létre a pénzügyek követésére és felfedezed, hogy a számok miről mesélnek a felszín alatt.
 • Megérted  hogyan készülj fel váratlan pénzügyi helyzetekre és kialakítasz egy olyan pénzügyi struktúrát, amiben biztonságban érzed magad

4. Új, bátor pénzügyi szokásokat alakítasz ki

 • Ötleteket kapsz arra, hogyan tegyél szert nagyobb bevételre, és hogyan lásd meg a lehetőségeket
 • Blokkok oldásával felszabadítod kreatív erőd és önbizalmad forrását, így nem maradnak kételyek
 • Személyre szabott megerősítéseket kapsz azért, hogy a pénzügyi szemléleted a hosszútávú céljaidat és teljes életviteledet szolgálja.

5. Lépj a gyorsítópályára!

 • Megismered a legfontosabb Univerzális törvényeket, amitől mindenkorra megváltozik a pénzről és lehetőségekről kialakított szemléleted.
 • Mit engedj el, alakíts át ahhoz, hogy nagyobb legyen a bevételed.
 • A kulcs, amitől a rendszer működik
 • A bőségre hangolódsz

6. Kezdd a pénzügyi szárnyalást! 

 • Eszközt kapsz ahhoz, hogyan dönts bármilyen pénzt érintő kérdésben könnyedén és magabiztosan
 • Áttöröd a felső pénzügyi plafont, ami megakadályoz a további pénzügyi növekedésben
 • Megtanulod a pénzügyi tervezés alapjait a vállalkozásban: bevételek, kiadások, cashflow

Az intezív 8 hetes program tematikája

 1. hét: interaktív csoport tréning – A pénzügyi célod
 2. hét: interaktív csoport tréning – A pénzügyi cél és tervezés
 3. hét: interaktív csoport tréning – A múlt átalakítása, a családi pénzügyi örökséged átírása
 4. hét: egyéni coaching választott időpontban
 5. hét: interaktív csoport tréning – Tudatos pénzügyi rendszered kialakítása
 6. hét: interaktív csoport tréning –  Új, bátor szokások kialakítása az érzelmi blokkok feloldásával
 7. hét: interaktív csoport tréning és egyéni coaching –  Keress többet: Pénzügyi plafon áttörése
 8. hét: interaktív csoport tréning – Lépj a gyorsítópályára: Univerzális törvények és gyakorlati megoldások

Intim, bennsőséges hangulatban vezetlek végig a coaching gyakorlatokon lépésről lépésre 8 héten át, így néhány hét alatt új energiaszinten, új tudatossággal vághatsz bele a pénz teremtésbe!

Jelentkezz most a 8 hetes online PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAMra!

A PÉNZ ÁTTÖRÉS MÓDSZER PROGRAM eredményeképp így fogod érezni magad:

Felszabadult. Céltudatos. Magabiztos. Megújult. Boldog. Várakozásteli. Tettrekész.

 A pénz bizonytalanságából új, világos gondolatokkal és pénzmágnes szemlélettel indulsz a  tudatos folyamatos gyarapodásért.

A PAM program során Andrea lépésről-lépésre vezetett engem, hogy sikerüljön a kitűzött célomat elérni. Feltártuk, hogy mi akadályoz ennek elérésében (szülői minta, önbizalomhiány, félelem…), ezeket a csoportos, illetve a személyes coaching során feloldottuk, átalakítottuk. Az elméleti részek mellett a gyakorlati feladatok jelentőségére is felhívta Andrea a figyelmemet, mindig hangsúlyozva a cselekvés fontosságát. Nagyon összehangolt, koncentrált képzés, mely elérte a házi feladatok által is, hogy a fókuszom mindig a kitűzött célom megvalósulásán legyen.

A PAM program végére már jelentkeztek eredmények nálam.

Örülök, hogy részese lehettem ennek a tanfolyamnak és tiszta szívből ajánlom másoknak is.

Enikő

A befektetés

Ennek a programnak nehéz a pontos értékét megfogalmazni, hiszen alapjaiban alakítja át a szemléletedet és praktikus eszközt kapsz a pénzügyeidhez, amit a vállalkozásodban és magánemberként is folyamatosan alkalmazni fogsz, tehát rohamosan pozitív irányba változik a pénzügyi helyzeted.

Azonban lehet, hogy a beérkező pénz még csak csordogál, épp ezért szeretnék segíteni. Tekints erre a lehetőségre vadonatúj szemmel, ami az első lépés a tudatos pénzügyi döntésekhez.

Ez a program külföldön 1000-1800 dollár között mozog a személyes odafigyelés függvényében, de egy pillanatra se aggódj, a célom, hogy egyre több szívközpontű vállalkozónőt, mint Téged is, jó érzéssel töltsön el a pénz és gyarapítsd, azért hogy szeretetben, könnyedén a zsenialitásodat kifejezve tudj élni.

Válaszd a pénzügyi Növekedés vagy Szárnyalás csomagot!

 

A 10 hetes Pénzügyi szárnyalás csomag esetén  Extra BÓNUSZT kap az első 5 jelentkező, egy  2órás Pénzügyi Tervezés Workshopot, melynek értéke 150.000Ft. Ezen a 2 órás Pénzügyi Tervezés Workshopon lépésről lépésre végigvezetlek a 6 hónapos pénzügyi terved elkészítében, amihez excel tervező táblázatot kapsz.

 

Az Árvadász kedvezményhez jelentkezési és fizetési határidő: május 31. 18óra
(A program teljes díja május 31. után 97.000 Ft+Áfa, amihez a részletfizetés szintén igénybe vehető.)
Jelentkezési határidő június 7.

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással, PayPal-on keresztül bankkártyával vagy banki készpénzes befizetéssel.

A  megfelelő csomagot és fizetési módot a regisztrációkor tudod kiválasztani. A regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a teljes díj vagy első részlet beérkezésével válik véglegessé.

Az ÁRVADÁSZ kedvezmény csak akkor vonatkozik, ha az első részlet beérkezik május 31-ig, További részletek határideje:  2. rész – június 26. , 3.rész – július 10.

A program végső jelentkezési és fizetési határideje június 7.  részletfizetés fizetési határidejei: 1. rész – június 7., 2. rész – június 26. , 3.rész – július 10.

Ez a program ennyire kedvező feltételekkel soha többször nem lesz elérhető!

Ne habozz, jelentkezz most!

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a programon való részvételt, nagyon hálás vagyok ezért. Rendszeresen alkalmazom a pozitív megerősítéseket, érzem, hogy ÚJ lendületet kaptam. Rengeteg új ötletem van az előadás és az egyéni konzultáció óta. Ami még nagyon hasznos volt számomra, hogy az eddigihez képest teljesen más nézőpontból tekintek egy-egy eseményre, illetve saját magamra is. Viszont számomra a legütősebb ebben az egészben, hogy én mindig kívülről vártam a megerősítéseket és a visszacsatolásokat. A program után azonban rádöbbentem arra, hogy mindezt saját magamban kell keresni.

Ezt persze már sokszor hallottuk, sokak számára ismerős, de én valóban megéreztem azt az energiát, ami bennem van. És ez nagyon jó érzés, nem lehet szavakkal elmondani azt az erőt és biztonságot, ami ott lakozik. Hatalmas önbizalmat adott számomra ez a megtapasztalás és ennél nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Köszönöm Andrea.

Szeretnék a jövőben is résztvenni a programjaidon és bíztatok mindenkit, hogy éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Andrea, neked pedig további kristályos napokat kívánok az utadhoz!” – Zoltánné Gerencsér Gyöngyi

Ki fog segíteni a pénzügyi növekedésben a korlátok felszámolásával?

Perneczky Andrea

Vegyészmérnöki és nemzetközi MBA diplomával, számos coaching és energetika-gyógyászati módszert elsajátítva Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik.

Életfeladatát követve kilépett a menedzseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását 2006-ban, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének és támogassa társait az útkeresésben.

Sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva elkötelezte magát, hogy segítse azokat a vállalkozónőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást és üzleti eredményt kívánnak elérni. Bár Az út nem volt sima, néhány fura fordulat miatt teljesen a nullára került 2011-ben, ahonnan a hite és kitartása miatt sikerült újra felállni.

Andrea eredményeit és éleslátását a mély belső átalakulásnak és szemléletváltozásnak köszönheti, spirituális útjára 17 évvel ezelőtt lépett.

Azt vallja, hogy mindent a lélek szavára figyelve érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Az üzleti és magánéleti célok megvalósítása a lélek ereje által könnyebb, ha megfelelő szívközpontú üzleti stratégiával, kitartó cselekvéssel és tiszta gondolkodásmóddal párosul.  

Egyéni üzleti mentorálás és csoportos szemléletformáló online programok és workshopok keretében segíti a (leendő) vállalkozónőket különböző üzleti céljaik vagy grandiózus tervük elérésében.  

Jelenleg izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére, ami párosul utazási szenvedélyével. Kreatív alkotó énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea folyamatosan üdvözli a „kvantum ugrással” való fejlődést, amire szeretttel ösztönzi klienseit és a hozzá fordulókat, hogy jelentős pénzügyi sikert érjenek el vállallkozásukban, kiteljesedjenek és megteremtsék azt az életet amire vágynak.

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor készen állsz arra, hogy magad mögött hagyd a nehézségeket és beindítsd a rohamos pénzügyi növekedést! Ne hagyd, hogy a kételyek megakadályozzanak, mondj igent magadra, mondj igent az életedre!

A Pénzügyi Növekedés coaching Programmal azt éred el, amit akarsz: több pénzt és ezzel járó nagyobb szabadságot.

Kezdd el most!

Várlak szeretettel,

Perneczky Andrea

Holisztikus üzleti mentor

“A konzultáció során első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére semmilyen gátlást nem éreztem amiatt, hogy nagyon személyes problémákról is beszéljünk. Ez nagyon fontos, mert csak akkor érhetünk el eredményt, ha nyitottan és közvetlenül tudunk beszélni a problémákról.

Számomra nagyon jó érzés volt, hogy már az elején tudatosítottad, hogy két lábbal állsz a földön, és bár megtapasztaltad a szellemi világ erejét, mégis, nem akarsz csak ebben élni. Mivel én magam is így vagyok ezzel, innentől semmilyen gát nem volt a kettőnk közti kommunikációban.

Az egy óra, amit eltöltöttünk együtt, rendkívül hasznosnak bizonyult. Nem a konzultációt közvetlenül követően, hanem mostanában, egy hét múlva érzem a hatását igazán.

Nagyon erős cselekvési vágy van bennem, tele vagyok konkrét tennivalókkal és tervekkel. Ezek megvalósításához erőt is érzek magamban. Jó érzés tudni, hogy ha akadást érzek a munkámban, hozzád fordulhatok, mert te segíteni tudsz megoldani. Köszönöm Neked!” –Kis Ildi

“Nagyon jól összerakott programon vettem részt. Tudatosan végigvezetett a pénzzel kapcsolatos hiedelmeken, a berögzült nézőpontokon keresztül az új saját nézőpontjaim megtervezésén és megvalósításán. Új megközelítésben mégis átláthatóan kaptunk egy más szemléletű pénzügyi lehetőséget. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg a 8 hét alatt mit jelent a pénz. Hogyan viszonyulunk hozzá és mennyire tudjuk beengedni az életünkbe.

A pénz itt van mindenütt csak be kell engedni. Sikerül a falaimat leengedni, azóta a pénzt a legváratlanabb helyekről érkezik hozzám. Az áramlás elindult, és ezt Andreának,  a Pénz Áttörés módszernek és magamnak köszönöm meg.” – J.Marcsi

Nincs több kérdésem, részt veszek a

PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAMban!

További kérdésed van, hogy a Te élethelyzetedre megoldást nyújt-e

a PÉNZÜGYI NÖVEKEDÉS PROGRAM?

Jelentkezz a 30 perces ajándék coaching beszélgetésre, minden elkötelezettség nélkül.

Kattints a gombra és válaszd ki a szolgáltatások közül az “Ajándék Pénz Növekedés Konzultációt” és foglald le a számodra megfelelő időpontot!

 

COACHING IDŐPONT FOGLALÁS

PÉNZ NÖVEKEDÉS PROGRAM

10 HETES INTENZÍV ONLINE PROGRAM EGYÉNI COACHINGGAL