EMELKEDJ!

EMELD AZ ENERGIÁDAT AZ ÉV VÉGI ÜZLETI SIKERHEZ

 

EMELKEDJ!

 Emeld az energiádat, készülj az év végi üzleti sikerre

GYAKORLATOK * VIZUALIZÁCIÓK * TUDATOSSÁG

 

3 hetes intenzív online program

 

Kedves Tudatos VállalkozóNŐ Társam!

Bizonyára lehetőséged volt a nyáron kikapcsolódni és feltöltődni, így  újult erővel kezdesz bele az év végéig feladatokba. De vajon meddig tart ki az energiád és a lelkesedésed, hogy megvalósítsd mindazt, amit az év során megfogalmaztál?

Most  újra beleveted magad a munkába, hogy elindítsd a szolgáltatásaidat, az új programjaidat, vagy a vállalkozásodat a következő szintre emeld, és elérd a tervezett anyagi bevételt.  Tudom, ehhez rengeteg feladat tartozik, amihez valószínüleg van egy jó terved és ami mentén módszeresen fogsz haladni. Ez elengedhetetlen a sikerhez. Nem kétséges, hogy tudsz küzdeni a céljaidért néha a pasikat megszégyenítő elszántsággal, helytállsz a munka mellett a családi fronton is.

Azonban, ha teljesen őszinték vagyunk, bátran elmondhatjuk, hogy mennyire megterhelő tud lenni érzelmileg a folyamatos nyomulás, a  különböző, nem csak a kedvenc tevékenyégekhez tartozó feladatok módszeres elvégzése. És ha még csak az előre betervezett dolgokról lenne szó…

Azonban a magánélet és a vállalkozás számtalan kiszámíthatatlan helyzetet produkál, amely érzelmileg felkavar, kibillent. Az idegeskedés, dilemmák és mindenféle érzelmi teher elterelik figyelmünket, így előbb-utóbb az eredendően kitűzött célok kihullanak a fejünkből és robotként igyekszünk végezni a mindennapi feladatokat. Én is jól ismerem azt az állapotot, amikor a túlélésre hajtunk. De ez irtózatosan messze van a megálmodott eredményektől és élettől.

Az igazán sikeres üzletasszonyok azonban ezt másképp csinálják. Nem azért mert őket az élet súlya nem terheli. Ők is megküzdenek családi tragédiákkal, egészségügyi problémákkal vagy pénzügyi nehézségekkel. Nekik sincs több erejük mint Neked vagy nekem, de egy valamit mesteri szintre emeltek .

Elsajáították a mágikus formulát, azt az egy dolgot, ami mindig tovább viszi őket,  bármennyire is nehéz. 

A vállalkozói léttel, az üzletépítéssel kapcsolatban ritkán beszélünk erről, pedig a siker alapvető eleme.

Ez pedig nem más, mint a saját rezgésszintünk, vagyis az energiamezőnk menedzselése.

 

Képzeld el, milyen lenne ha…

 • Tudnád honnan és hogyan meríts erőt azért, hogy egy lépéssel tovább menj, akkor is amikor nagyon nehéz és kényelmetlen
 • A viharok idején is stabilan, a középpontodból tennéd a dolgodat, és bizonyos lennél abban, hogy a befektetett munkád meghozza gyümölcsét
 • Könnyebben, kevésbé nyomulósan, a női teremtő készséget aktíválva tudnád  megvalósítani a kitűzött üzleti céljaidat
 • Kevesebb álmatlan éjszakád lenne és minden reggel örömtelien, lendületesen kezdenél bele a feladataid elvégzésébe.

Ha ezek közül bármelyikre is helyeseltél, akkor valószínüleg hasonló dolgokat értékelünk az életben.

 Ezért örömmel hívlak, hogy TE is

Holisztikus üzleti mentorként a szenvedélyem, hogy segítsem az elhivatott vállalkozónőket, mint Te is, az üzlet praktikus és stratégikus építése mellett olyan eszközökkel , amelyek ugyanolyan jelentőségteljesek és nélkülönözhetetlenek a sikerhez, mint az üzleti ismeretek, azaz a természeti elvekre épülő teremtés gyakorlati módjai és alkalmazása a siker érdekében.

Teszem mindezt közel 20 éves tapasztalattal spirituális-és energiagyógyászati tudással, mely során behatóan tanulmányoztam és megismertem az emberi energiamező működését, a meditáció erejét. Továbbá sikermentorok tanításain és velük való munkán keresztül tágítottam tudásomat és megértésemet az univerzum energetikai működéséről és a teremtő folyamatról.

A rakatnyi eszköz közül, ami a birtokomban van és amelyeket természetesen folyamatosan gyakorlok,  szeretném neked átadni a legfontosabbakat az energiaszinted jelentős megemeléséhez és karbantartásához.

Mindezt azért, hogy a figyelmedet a célodon tudd tartani, magas energiával folyamatosan haladj az üzleti feladataiddal az év végi sikerhez, akkor is amikor nehéz vagy kedvezőtlen fordulatok, bosszantó események történnek.

EMELKEDJ! KÉSZÜLJ AZ ÉV VÉGI ÜZLETI SIKERRE!

Miről szól az  EMELKEDJ! 3 hetes intenzív program?

 

A három hét alatt  számos feladaton és vizualizációs gyakorlaton vezetlek végig 3+ modult felölelve:

Modul 1: A siker energiája

Ahhoz, hogy pontosan tudd, hogy mit szeretnél elérni, hova kívánsz eljutni nagyon konkrét elképzelésre van szükség, aminek több komponense van: fizikai, érzelmi és gondolati. Ezért az első modulban feltárjuk, hogy számodra mit jelent a siker és milyen komponensei vannak. Meditációs gyakorlaton keresztül pedig átéled az élményt, ami iránytűként fog szolgálni a következő hónapokra és jelentős energetikai segítséget fog nyújtani a célod eléréséhez.

 • A siker energiája, sikermutatók, a tennivalók.

 

Modul 2: Az akadályok kezelése és sikertechnikák

Bármennyire vagy tisztában azzal hova tartasz, ha az úton leselkedő veszélyekre nem készülsz fel, akkor azok jelentősen hátráltathatnak. Épp ezért számos technikát ismersz meg, amivel a váratlan helyzeteken könnyen felülemelkedhetsz. És hogy a cél felé vezető több hónapos út minél simább legyen már most az elején szembenézel a sárkánnyal, aki akadályozza a haladást és egy vizualizációs gyakorlatban megfosztod erejétől.

 • Félelmek elengedése, siker technikák, teremtő gyakorlat, vizualizációk

 

Modul 3: A siker energia fenntartása szokások által és energetikai karbantartással

A kulcs az energia folyamatos magas szinten tartásában rejlik, amit gyakorással, rendszerességgel lehet elérni. Ehhez rövid, könnyen elsajátítható energetikai gyakorlatokat ismersz meg és begyakorlod, így az energiameződ egyre stabilabbá válik. Valamint további sikerszokásokat ismersz meg, melyek közül könnyen kialakíthatod a saját rutinodat.

 • energia karbantartó meditációk, siker szokások , megerősítések

A ráadás: A sikerterved

Semmi nem működik magától, tehát a frissen megszerzett tudás beépítéséhez is tervre van szükség. Ezért segítségemmel kialakítod a siker tervedet úgy, hogy organikusan illeszkedjen az életritmusodba és valóban támogatást nyújtson a mindennapi üzleti feladatok elvégzésében azáltal, hogy megfelelő energiával és fókuszáltsággal haladj előre.

 • sikerterv

 

Hogyan működik a program?

 

 • 3 hét tanítás, támogatás és motiváció (leendő) vállalkozónőknek intim kiscsoportban
 • Interaktív élő online tréning (videóval, zárt internetes meeting teremben) kérdezés és chat lehetőséggel reggeli vagy esti órákban (pontosítás alatt)
 • Hetente két találkozó, összesen 6+1 alkalom, egyenként 75 percben
 • Minden webinarról felvétel készül, így akkor sem maradsz le, ha nem tudsz a foglalkozáson élőben jelen lenni. Minden felvétel elérhető a program teljes hossza alatt.

 • Minden előadás hanganyaga mp3-ban letölthető, tehát bármikor könnyen felidézheted és gyakorolhatod az elhangzottakat.
 • A program szeptember 7-én indul, hétfői és csütörtöki napokon lesz az élő online találkozó

 

Bónuszok

 • 90 perces ráadás előadás a személyre szabott sikertervedhez letölthető nyomtatvánnyal
 • 5db különálló letölthető mp3 vizualizáció/meditáció, amit bármikor hallgathatsz, így könnyen emelheted a rezgésedet
 • És más meglepetések

Intim, bensőséges hangulatban vezetlek végig a gyakorlatokon, így néhány hét alatt még magasabbra emeled energiaszintedet, és tudatosan, sikerszemlélettel haladsz folyamatosan céljaidért!

Jelentkezz most az intenzív online EMELKEDJ! programra!

Kezdés: szeptember 7.

“Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a programon való részvételt, nagyon hálás vagyok ezért. Rendszeresen alkalmazom a pozitív megerősítéseket, érzem, hogy ÚJ lendületet kaptam. Rengeteg új ötletem van az előadás és az egyéni konzultáció óta. Ami még nagyon hasznos volt számomra, hogy az eddigihez képest teljesen más nézőpontból tekintek egy-egy eseményre, illetve saját magamra is. Viszont számomra a legütősebb ebben az egészben, hogy én mindig kívülről vártam a megerősítéseket és a visszacsatolásokat. A program után azonban rádöbbentem arra, hogy mindezt saját magamban kell keresni.

Ezt persze már sokszor hallottuk, sokak számára ismerős, de én valóban megéreztem azt az energiát, ami bennem van. És ez nagyon jó érzés, nem lehet szavakkal elmondani azt az erőt és biztonságot, ami ott lakozik. Hatalmas önbizalmat adott számomra ez a megtapasztalás és ennél nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Köszönöm Andrea.

Szeretnék a jövőben is résztvenni a programjaidon és bíztatok mindenkit, hogy éljen ezzel a kivételes lehetőséggel. Andrea, neked pedig további kristályos napokat kívánok az utadhoz!” – Zoltánné Gerencsér Gyöngyi

A program részvételi díja: 24.900 Ft

A program részvételi díja szimbólikus, igazából csak egy energiacsere, hiszen a programban átadott tudás értéke felbecsülhetetlen.  Mindenképp szeretném könnyebbé tenni a vállalkozói életedet, hiszen számomra fontos, hogy Te is prosperáló üzletet építs könnyedén, a lelkeddel összhangban azért, hogy minőségi életet élj.

Azért, hogy egy villanásnyit se kelljen gondolkodnod, még kedvezőbbé teszem számodra a legfontosabb siker és rezgésemelő technikák elsajátítását

Koránkelő kedvezménnyel a program díja: 19.750 Ft, ha augusztus 31-ig befizeted a díjat.
(A program teljes díja augusztus 31. után 24.900 Ft, jelentkezési határidő szeptember 5.)

A részvétel díja fizethető elektronikusan átutalással vagy PayPal-on keresztül bankkártyával .

A  fizetési módot a regisztrációkor tudod kiválasztani. A regisztrációd után válasz emailben elküldjük a fizetési részleteket. Jelentkezésed a teljes díj beérkezésével válik véglegessé.

Az átadott meditációk eddig csak az egy éves energiagyógyászati program résztvevői számára voltak elérhetők, ami most számodra egy karnyújtásnyira van.

A program végére:

 • Megtanulod hogyan töltsd fel és tartsd karban az energiameződet vizualizációval és egyéb gyakorlatokkal
 • Eszközöket, technikákat kapsz arra, hogy az esetleges viharok idején hogyan maradj a középpontodban és stabilan tudj tovább haladni a célod felé
 • Megismered hogyan használd bölcs teremtő készségedet a kitűzött célok érdekében, amit az életed minden területén alkalmazhatsz, így nem csak a vállalkozásod, hanem kapcsolataid is pozitív irányban kezdenek változni.
 • Útmutató sikertervet kapsz a technikák gyakorlására, hogy valóban a fejlődésedet és a céljaidat szolgálják a megismert praktikák és vizualizációk.  
 • Megérted hogyan egyensúlyozd az aktív férfias energiát és a kreatív női bölcsességet a könnyed haladáshoz taktikusan, így a munka könnyedebb, örömtelibb lesz.

Élj a lehetőséggel, jelentkezz most!

“A konzultáció során első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére semmilyen gátlást nem éreztem amiatt, hogy nagyon személyes problémákról is beszéljünk. Ez nagyon fontos, mert csak akkor érhetünk el eredményt, ha nyitottan és közvetlenül tudunk beszélni a problémákról.

Számomra nagyon jó érzés volt, hogy már az elején tudatosítottad, hogy két lábbal állsz a földön, és bár megtapasztaltad a szellemi világ erejét, mégis, nem akarsz csak ebben élni. Mivel én magam is így vagyok ezzel, innentől semmilyen gát nem volt a kettőnk közti kommunikációban.

Az egy óra, amit eltöltöttünk együtt, rendkívül hasznosnak bizonyult. Nem a konzultációt közvetlenül követően, hanem mostanában, egy hét múlva érzem a hatását igazán.

Nagyon erős cselekvési vágy van bennem, tele vagyok konkrét tennivalókkal és tervekkel. Ezek megvalósításához erőt is érzek magamban. Jó érzés tudni, hogy ha akadást érzek a munkámban, hozzád fordulhatok, mert te segíteni tudsz megoldani. Köszönöm Neked!” –Kis Ildi

Köszönöm a meditációt. Még kezdő vagyok, nem tudom jól csináltam-e, mégis segített ellazulni, oldódni. – Ildikó

Én nagyon jól érzem magam és hálás vagyok! Köszönöm, csodás bizsergést éreztem a tenyeremben, a gyomromban, átjárt minden szinten – Noémi

Ki fog az EMELKEDÉSHEZ hozzásegíteni?

Perneczky Andrea

Vegyészmérnöki és nemzetközi MBA diplomával, számos coaching és energetika-gyógyászati módszert elsajátítva Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik.

Életfeladatát követve kilépett a menedzseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását 2006-ban, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének és támogassa társait az útkeresésben.

Sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva elkötelezte magát, hogy segítse azokat a vállalkozónőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást és üzleti eredményt kívánnak elérni. Bár Az út nem volt sima, néhány fura fordulat miatt teljesen a nullára került 2011-ben, ahonnan a hite és kitartása miatt sikerült újra felállni.

Andrea eredményeit és éleslátását a mély belső átalakulásnak és szemléletváltozásnak köszönheti, spirituális útjára 17 évvel ezelőtt lépett.

Azt vallja, hogy mindent a lélek szavára figyelve érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Az üzleti és magánéleti célok megvalósítása a lélek ereje által könnyebb, ha megfelelő szívközpontú üzleti stratégiával, kitartó cselekvéssel és tiszta gondolkodásmóddal párosul.  

Egyéni üzleti mentorálás és csoportos szemléletformáló online programok és workshopok keretében segíti a (leendő) vállalkozónőket különböző üzleti céljaik vagy grandiózus tervük elérésében.  

Jelenleg izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére, ami párosul utazási szenvedélyével. Kreatív alkotó énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea folyamatosan üdvözli a „kvantum ugrással” való fejlődést, amire szeretttel ösztönzi klienseit és a hozzá fordulókat, hogy jelentős pénzügyi sikert érjenek el vállallkozásukban, kiteljesedjenek és megteremtsék azt az életet amire vágynak.

Ha már ezeket a sorokat olvasod, akkor nem kétséges, hogy ösztönösen vonzódsz és talán már alkalmazod a jólléted és üzleti  siker érdekében a holisztikus eszközöket, amelyek az univerzum működésével összhangban vannak. Ismerd meg és alkalmazd ezeket a technikákat, amelyeket a legsikeresebb üzletasszonyok is nap mint nap gyakorolnak, hogy könnyebben haladj!

Kezdd el most!

Várlak szeretettel,

Perneczky Andrea

Holisztikus üzleti mentor

EMELKEDJ! JELENTKEZÉSI LAP

* indicates required
Fizetési mód
Melyik időpont jobb a webinarhoz?

“Sokféle könyvet olvastam és olvasok is a témában, de minden egyes tanfolyami alkalommal valami egészen más megközelítésből származó információval találkoztam. Mindez gyakorlati hozzáállással, a tanultakat meg is tapasztalhattuk nyomban. Így sokkal mélyebben sikerült megérteni az összefüggéseket, átélni a kristályok és az ember kapcsolatát és együttműködését. Meghatározó élményekben volt részem, amikre bármikor szívesen emlékszem vissza. Nem csupán jól szórakoztam, de a mindennapjaimba is beépült a praktikus tudás, ami nap-mint-nap hozzájárul ahhoz, hogy teljes egységben élek harmóniában önmagammal és a környezetemmel. Nagyon köszönöm.” P. Gábor

 

 Megragadott az EMELKEDJ! PROGRAM, de a döntéshez további részleteket szeretnél tudni a programról?

Vegyél részt az ingyenes Webinaron, ismerd meg Andreát és tedd fel kérdéseidet.

EMELKEDJ