+36 20 9377452

Röviden Andreáról - részletesebben hamarosan

Vegyészmérnöki és nemzetközi MBA diplomával, számos coaching és energetika-gyógyászati módszert elsajátítva Andrea két lábbal szilárdan áll a talajon, míg az égi világokban is könnyedén eligazodik.

Életfeladatát követve kilépett a menedzseri létből, a multik világából és elindította saját vállalkozását 2006-ban, hogy időt és teret biztosítson szenvedélyének és támogassa társait az útkeresésben.

Sikeres minőségbiztosítási szakértői pályafutását lezárva elkötelezte magát, hogy segítse azokat a vállalkozónőket, akik hasonlóan jelentős életviteli változást és üzleti eredményt kívánnak elérni. Bár Az út nem volt sima, néhány fura fordulat miatt teljesen a nullára került 2011-ben, ahonnan a hite és kitartása miatt sikerült újra felállni.

Andrea eredményeit és éleslátását a mély belső átalakulásnak és szemléletváltozásnak köszönheti, spirituális útjára 17 évvel ezelőtt lépett.

Azt vallja, hogy mindent a lélek szavára figyelve érdemes csinálni, az univerzum rendje szerint. Az üzleti és magánéleti célok megvalósítása a lélek ereje által könnyebb, ha megfelelő szívközpontú üzleti stratégiával, kitartó cselekvéssel és tiszta gondolkodásmóddal párosul.

Jelenleg izgatottan készül vállakozásának nemzetközi kiterjesztésére, ami párosul utazási szenvedélyével. Kreatív alkotó énjét ásványokból csodás lélek gyógyító ékszerek készítésével fejezi ki.

Andrea folyamatosan üdvözli a „kvantum ugrással” való fejlődést, amire szeretttel ösztönzi klienseit és a hozzá fordulókat azért, hogy jelentős pénzügyi sikert érjenek el vállallkozásukban, kiteljesedjenek és megteremtsék azt az életet amire vágynak.

Andrea életével bizonyítja, hogy minden lehetséges. Merész, váratlan, ugyanakkor tudatosan átgondolt döntései azonnal felnyitják az ember szemét, és cselekvésre késztetnek. Valamilyen hihetetlen belső erő hajtja őt, amely azt kiáltja a világnak: “Képes vagyok rá, és Te is képes vagy rá!”. Ezt a folyamatosan lángoló energiát felfedezhetjük emberi kapcsolataiban, munkájában és a kristályokhoz fűződő viszonyában is. Felemelő, energikus, motiváló. Egyedülálló élmény együtt munkálkodni vele. – Seavey Viktória

Andrea is a holistic business mentor, healer and a seeker. Andrea walks both the practical daily life and the spiritual realm with ease and confidence.

She earned a Masters in Chemical Engineering and a Masters in Business Administration (MBA). In 2006 she left a Fortune 50 corporate managerial job and started her quality management consulting business in her native country of Hungary to create space for her passion. Following her purpose, Andrea decided to fully commit herself to empower women to make significant life changes by creating their soulful business as she did.

Andrea began her spiritual journey 17 years ago and has experienced a deep transformation through energy healing work. She learned various energy healing techniques and modalities from internationally acclaimed masters.

Andrea is a certified Money Breakthrough Coach, an Etherikos Resilience ProcessTM and a Crystal Therapy Practitioner.

Through private and group programs, and personal development workshops she helps her clients unlock their full potential, so they can thrive, and create the business and life they want.

To express her creative talents Andrea transforms gemstones into beautiful Soul Healing Jewelry. Andrea always welcomes new opportunities and seeks “quantum leaps”; she is excited to extend her business internationally.

Hang on! My full story is coming shortly….

Egyetlen állandó dolog az életben a változás, tehát előre fuss!

  • Mennyire hatékonyan kívánsz haladni? 60% 60%
  • 78% 78%
  • 95% 95%